Plekje borst

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik had een aantal maanden geleden opeens een rode onderhuidse schuif op mijn borst. Het deed geen pijn als ik er aan zat, maar als er kleding langs ging of mijn huid werd strak getrokken wel. Na een week is deze plek gaan vervellen, en is de onderhuidse schuif weg gegaan.

    Nu heb ik alleen nog een rood vlekje op die plek, met een klein onderhuids bultje. Doet verder nog steeds geen pijn of iets. Om de zoveel weken vervelt dit plekje, gaat het een beetje open (niet bloeden, maar een beetje nattig), komt er een korstje op. Dan is het weer even rustig en begint het weer opnieuw. Dit gaat nu al 4 maanden zo.

    Ik ben hier mee naar de huisarts gegaan, maar zij wist ook niet goed wat het voor plekje was. Het zag er uit als een onderhuidse ontsteking, en heb hier een antibiotica kuur voor gehad. De kuur heeft alleen helaas niet geholpen. Nu krijg ik een verwijzing naar de dermatoloog. Het duurt alleen even voordat ik daar terecht kan, en begin me nu wel een beetje zorgen te maken.

    Heb internet al afgezocht maar kan eigenlijk geen soort gelijk verhaal vinden.
    Weet iemand misschien wat dit kan zijn? Anders moet ik gewoon even afwachten.

    Alvast bedankt!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Even afwachten

    Reageer
Reageer op: Plekje borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief