Pijnlijke linkerborst en rode vlek

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi!

    Ik heb sinds gisteravond een erg pijnlijke linkerborst. Direct naast mijn tepel is een rode vlek ontstaan ter grootte van een 2 euromunt en als ik erop druk heb ik dezelfde pijn die je hebt als wanneer je op BV een blauwe plek drukt.

    Normaal heb ik amper gevoel in mijn borsten/tepels. Nooit gehad ook, dus het valt me wel erg op.

    Zou dit een onderhuidse ontsteking of iets dergelijks zijn en moet ik hiermee naar de huisarts? Of zal ik het nog even aankijken.
    Mijn vriend en ik zijn bezig om zwanger te worden, maar tot op heden geen succes. Ik ben net 1 dag van mijn menstruatie af, dus het lijkt me niet logisch dat ik nu zwanger ben en dat het daarom gevoelig is.

    Iemand een idee?

    Liefs, KIM

    Reageer
    #2

    ik zou het even aan de huisarts laten zien.
    sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    Het lijkt erop dat zich een ontsteking heeft ontwikkeld onder de huid als gevolg van een of andere infectie. Ik ben het eens met de vorige schrijver even naar de huisarts te gaan en het visueel en lichamelijk te laten onderzoeken.

    Een ontsteking in de borst kan 'vanzelf' weer overgaan maar kan zich ook gemakkelijk uitbreiden. gezien het snelle ontstaan van het plekje is een lichamelijk onderzoek wellicht niet onverstandig.

    Als je wilt afwachten, ga dan als het erger wordt even naar de huisarts.

    Reageer
    #4

    Ik heb ook naast mijn tepel een rood vlekje,
    ik heb alleen geen pijn maar het jeukt af en toe.
    ikga ook gewoon eventjes mijn huisarts langs.

    Reageer
    #5

    Ik heb precies hetzelfde, ik geef alleen borstvoeding, hoe is het afgelopen.

    Reageer
    #6

    Hoi!

    Ik heb precies hetzelfde,ook pijn aan mijn linkerborst (afwisselend soms ook de rechter) en een rode vlek op mijn linkerborst.. Maak me enorm zorgen en ga vandaag naar de dokter ermee

    Reageer
    #7

    Hoi! Ik ben gisteren bij de dokter geweest en er was niks aan de hand, gewoon een kleine schimmelinfectie, heb er crème voor gekrgen. (Ik kon de huidschimmel blijkbaar herkennen aan dat het een klein beetje schilferig was, maar dat viel nauwlijks op)

    desondanks raad ik je aan toch naar de dokter te gaan, voor hetzelfde geld is het wel iets ernstigs xxx En als het iets kleins is moet er alsnog iets aan gedaan worden, zoals bij mij ^^ Dus naar de dokter gaan is het beste

    Reageer
    #8

    hoii,

    dus ik heb al ongeveer 2 weekjes een soort van grote blaas of open wondje boven mijn tepel en ik zou toch wel graag willen weten wat het is. Het is wel vochtig althana het voelt vochtig aan en wanneer ik er een wattenschijfje erop zet geeft het een gele vochtigheid af. Rondom zijn er wel tekekenen van een droge huid.

    Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #10

    ik heb om de 3 of 4 dage erg last van mijn linkerborst er zitten 2 kleine schilverige plekjes op hele kleine puntjes kuiltjes over de borst denk zelf gewoon haar zakjes een dikke groene ader lopend naar de tepel de rode plekjes komen en gaan van de rechterborst heb ik totaal geen last en ook geen blauw groene ader denken jullie dat ik dit moet latem onderzoeken?

    Reageer
    #11

    Laat er door de huisarts naar kijken

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke linkerborst en rode vlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief