Borsten

 • #1

  Hallo,
  Mijn borsten veranderen heel snel van vorm, voornamelijk door temperatuur verschillen. Het grootste gedeelte van de tijd zijn ze wat puntig, maar is de tepel ingetrokken, en is de huid rond de tepel heel groot en zacht. Ik schaam me daar erg voor. Alleen als het echt koud is dan zijn ze rond en is de tepel niet ingetrokken, en voelt de huid harder. Ik vroeg me af of hier iets aan te doen is.
  Alvast bedankt!

  Reactie
  #2

  Zoveel vrouwen, zoveel borsten. Waarom denk je dat mannen altijd zo nieuwsgierig zijn naar borsten? Als ze allemaal hetzelfde waren dan wisten wij toch van te voren al waar we aan toe waren!

  Net zoals jongens onzeker zijn over hun piemel, omdat die van de buurman onder de douche groter of dikker is, zijn meisjes onzeker over hun borstjes. Tja, het zal de puberteit zijn. In ieder geval niets om je echt zorgen over te maken.

  De reactie van de borst en de tepel op een veranderende temperatuur is helemaal normaal.

  Reactie
  #3

  Meisje, ik zou me er maar niet teveel zorgen over maken; elke vrouw heeft compleet andere borsten en smaken van mannen lopen compleet uiteen.

  Reactie
  #4

  Prachtig, dat zijn dus de borsten die ik mooi vind!

  Reactie
  #5

  Hoi,
  Wat helpt bij veranderingen met tepels is bij mij het volgende; vouw een zakdoekje op en leg hem in je bh, over je tepel heen. Je tepels zijn nu niet zichtbaar door je kleren heen en je voelt of ziet het zakdoekje niet.
  Dat helpt dus tegen het schamen.

  Het echte veranderen van je borsten weet ik niks tegen. Succes!

  Cat

  Reactie
  #6

  Beste,

  Waarom zou je je schamen om je borsten? Ik ben een man, en op basis van je beschrijving, zou ik zulke borsten zeker waarderen. Bedenk dat elke vrouw compleet andere borsten heeft. En ja, idd niet elke vrouw heeft de natuurlijke "perfecte" tieten à la Kelly Brook of zo, maar wat zou dat? Ik zou er niet aan laten prutsen, toch niet voor de reden die je beschrijft.

  Groetjes!

  Reactie
Reageer op: Borsten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief