Kleine borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo ik ben 17 jaar en ik ben niet tevreden met de grootte van mijn botsten. Ik heb namelijk cupmaat A en die zit redelijk losjes. vriendinnen van mij pesten mij ook. Ik ben hierdoor ook depressief en heb meerdere pogingen tot zelfmoord gedaan. Daarnaast heb ik nog een bacteriële schimmelinfectie bij mijn vagina. Ben ik normaal. Heeft iemand tips voor mij?????

    Reageer
    #2

    Je bent zeker normaal. Ik zou je alleen willen adviseren om met je klachten problemen naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #3

    Hoi Anoniem,

    Pesters zijn ongelooflijke losers, en als ze het in een groepje doen zijn ze nog laf ook. Belachelijk dat ze je pesten vanwege je borsten, zou ze ook geen vriendinnen noemen dan. En wat is mooi en wat is lelijk? Dat staat los van de grootte van de borsten. Als je je maar niet laat beïnvloeden door het in de media geschetste ideaalbeeld. Mijn vriendin heeft cup AA en ik vind ze supermooi! Ik denk dat je eerst aan je zelfbeeld moet werken en dan kun je altijd nog zien of je een ingreep wilt doen.

    Voor de schimmelinfectie even naar de dokter gaan, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Je bent een normaal meisje hoor, al ik denk wel kwetsbaar. Het zou heel verdrietig zijn als je om dit alles zelfmoord zou plegen. Heb je hier wel eens met iemand over gepraat? Een vertrouwenspersoon zou fijn zijn, dan kun je je hart luchten. Veel sterkte!

    Reageer
    #4

    Als meisjes je pesten zijn het geen vriendinnen. Denk dat je aan je zelfvertrouwen zou moeten werken. Of je hebt een schimmelinfectie of een bacteriële infectie, misschien beide. heeft te maken met je hele gezondheid, zoals met je voedingspatroon, de juiste voedingsstoffen en met je darmflora. Die darmflora kan soms extra ontregeld zijn na antibioticagebruik. Eventueel pilgebruik kan candida en infecties in de hand werken.

    Ben zelf een heel stuk ouder en heb cupje A, vroeger was dat meer AA en ben helemaal tevreden. Tegenwoordig zie je een sterkere borstgroei bij veel meisjes/vrouwen. Heeft ook te maken met hormoonverstorende factoren als teveel suiker en zuivel in de voeding.

    Zou vooral zorgen voor de juiste bh en kleding. Bij een diepe V-hals, lijken kleine borsten nog kleiner dus beter niet doen. Vraag eens advies bij een betere modezaak, bij dames die er ook kijk op hebben. Als je straks van school af bent en wat ouder, is het waarschijnlijk helemaal niet zo'n probleem. En mensen vinden altijd wel wat om je te pesten. Zijn het je borsten niet dan is het je gebit of je kleding of wat anders.

    Reageer
    #5

    Hey,

    laat je niet zo opnaaien door anderen ik heb zelf cub maat B maar pas een a ook makkelijk... en kwa infectie inderdaad huisart even naar laten kijken , vriendinnen horen je te steuren en je niet zwart te maken om je niet zo goeie kenmerken.

    ik ben zelf 21 jaar en heb nog steeds cub maat B en ja heb ook periodes dat ik denk nou stel nep borsten zou wel fijn zijn maar het ideaalbeeld tegenwoordig is niet meer wat het vroeger was . Tegenwoordig gaat het veel meer over grote billen borsten lippen...

    maak je eigen zelf beeld meis!!! Nergens voor nodig!!

    Ja en als ze zeggen dat je kleine tieten heb zeg je joh kom je daar nu pas achter of ben je opzoek naar aandacht voor die van jou !
    simpel!!!

     

    go girl!!

    tip: je hebt bij die primarkt goeie bh’s voor iets meer lifting gebruik ze zelf ook zitten heel lekker en geven net even wat meer volume !!!

    Reageer
Reageer op: Kleine borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief