Strengetje??

 • #1

  John, kan jij mij vertellen wat er bedoeld word met : een strengetje naar de tepel in de zin dat het over Borstkanker gaat. Wat word er met strengetje bedoeld, ligt dat zichtbaar op de borst of gaat het van binnenuit naar de tepeluitgang toe?

  Reactie
  #2

  dat zit in de regel van binnen

  Reactie
  #3

  En dan mond het uit in de tepel zelf?

  Reactie
  #4

  Dat zou kunnen.

  Doe je nou zelf een plezier en stop met dat voelen en drukken. Je veroorzaakt zo alleen maar klachten en problemen. Ga voor de angst met een psycholoog praten

  Reactie
  #5

  Hoe weet je nou dat ik dezelfde ben

  Reactie
  #6

  Het strengetje naar de tepel

  Reactie
  #7

  Dit paste precies in de berichten van het andere topic

  Reactie
  #8

  Oké. Tja. Ik weet het ook allemaal niet meer John.
  kan ik zelf zo’n strengetje hebben ontwikkeld? Ik word er werkelijk gek van. Ik loop al bij psycholoog & psychiater.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nou even heel gechargeerd: je mishandelt je borsten...dus ja..je veroorzaakt zo zelf klachten en problemen. je voelt, drukt en knijpt zo hard dat er uiteindelijk wel iets ontstaat dat je kunt voelen.

  Reactie
  #10

  Ik denk dat ik door het vele voelen al het normale klierweefsel heb weggedrukt. Er is ook een heel gat ontstaan waar normaal klierweefsel hoort te zitten zit bij mij nu niks meer en voel ik strengetjes waar normaal klierweefsel voor zit. Komt dat wel weer terug? Groeit het weer aan als ik er af blijf? Ik ben zo in paniek

  Reactie
  #11

  Alleen maar een tip.

  Ik zou naar de huisarts gaan en een verwijzing vragen om goed uitgelegd te krijgen hoe een borst in elkaar steekt en wat je wel of niet kunt doen om iets erger te maken.

  Daarnaast heb je vast ergens een nare ervaring opgedaan met ziekte van jezelf of iemand anders dat je er zo obsessief mee bezig bent. Dat moet energie vreten die ten koste gaat van je kwaliteit van leven.

  ik hoop dat je goede uitleg krijgt zodat je iets meer rust en afstand krijgt, en daarnaast dat je wat hulp krijgt om met je angst om te gaan. Bij een traumatisch verlies van iemand aan bv kanker of andere ziekte kun je zelfs denken aan emdr. Als angst heel erg is, heb je ook een mooi behandeltraject in Spanje dat op dit soort klachten is gericht.

  Reactie
  #12

  dat is een vraag die ik niet kan beantwoorden

  Reactie
  #13

  Wat is nou de definitie van een strengetje?
  Waar bevind zich die?

  Reactie
  #14

  streepje, strookje reepje.....

  Reactie
  #15

  Dat snap ik. Maar mond het uit in de tepel? Bij mij ligt het er half omheen

  Reactie
Reageer op: Strengetje??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief