Dikke opgezette tepels

Online ZorgZus
  • #1

    Hey, ik ben een meisje van 16 en heb vrij kleine borsten, dat is voor mij niet echt het probleem. Ik ben vooral erg onzeker over mijn tepels. Ik heb naar binnen getrokken tepels (als het koud is komen ze wel naar buiten) en als het een normale temperatuur is en vooral wanner het warm is zijn ze heel dik en opgezwollen, waardoor mijn borsten ook een rare vorm krijgen. Als het koud is en mijn tepels staan naar buiten, vind ik mijn borsten wel mooi. Maar vaak is dat dus niet zo en ik ben er erg onzeker over, ook staat er niets over op internet. Kan ik er iets tegen doen? Of bestaat er een ingreep voor ( voor in de toekomst )
    Groetjes

    Reageer
    #2

    hoi ik ben 14 jaar en maak me een beetje zorgen over mijn tepels Nouja niet echt om mijn tepels maar dat rondje wat erom heen zit want meestal als ik onder de douche weg kom zijn ze heel erg dik en opgezwollen en er zit ook een blauw randje om heen wie weet wat dit is ?

    Reageer
Reageer op: Dikke opgezette tepels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief