Scherpte steek in linker borst

Online ZorgZus
  • #1

    Hi allemaal,

    Ik ben een meisje van 16 jaar oud. Ik heb nu sinds een paar weken last van een scherpe, pijnlijke steek in mijn linkerborst. Ik denk niet dat het nodig is om naar de huisarts te gaan maar vraag me toch af of meerdere meiden/vrouwen dit hebben meegemaakt.

    Er zit GEEN knobbel of iets. Vanaf de buitenkant zie je er niets aan. Geen rode plek, niets.

    Het is een paar weken geleden begonnen en de steken beginnen nu steeds vaker voor te komen en heftiger. Het is vooral heel vervelend omdat het toch pijn doet en het ineens komt. Maakt niet uit wat ik aan doen ben, op dit moment lig ik in bed en heb ik er las van maar ook tijdens mijn dagelijkse bezigheden. Ik begin het zo langszamerhand echt vervelend te vinden omdat het niet vanzelf weggaat.

    Ik hoop dat ik meer hoor!

    X Luna

    Reageer
    #2

    Maakt niet uit wat ik aan doen ben, op dit moment lig ik in bed en heb ik er las van maar ook tijdens mijn dagelijkse bezigheden. Ik begin het zo langszamerhand echt vervelend te vinden omdat het niet vanzelf weggaat.

    Zou het dan niet toch verstandig zijn om toch eens naar de dokter te gaan? Je hebt er al een paar weken last van en het lijkt er dan toch niet op dat het zomaar vanzelf weggaat.

    Reageer
    #3

    Ja maar dan twijfel ik of het echt wel zo erg is... straks kom ik bij de dokter en is het maar een opgezette lymfeklier ofzo. En gezien mijn leeftijd kan het niet zoveel ergs zijn, toch?

    Reageer
    #4

    Daar kan ik zo geen antwoord op geven

    Reageer
    #5

    Hey Luna. Ik heb ook meegemaakt wat jij beschrijft. In mijn geval waren dat steken rond de streek aan mijn oksel en steken vanboven aan mijn borsten. Ik had er om de twee dagen wel eens last van. Ik vond dit heel irritant omdat dat ook tijdens de lessen gebeurde. Toen dat begon toe te nemen, heb ik mijn Mama daar over ingelicht en zij heeft mij aangeraden wel naar de dokter te gaan. Bleek dat alles heel normaal was en dat mijn borsten nog in de groei zijn. Wat de steken aan mijn oksel betreft, die gingen weg door een nieuwe BH aan te schaffen. Blijkbaar was ik niet goed geïnformeerd over mijn Cup-maat enz en zorgde de beugel van mijn vroegere BH voor steken. Ik hoop dat je iets met deze informatie kan doen en als je je echt zorgen maakt, raad ik je toch aan ook naar de dokter te gaan. Groetjes Jana,

    Reageer
    #6

    Bedankt voor je reactie Jana! Hier kan ik zeker wat mee!

    Reageer
Reageer op: Scherpte steek in linker borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief