Slijm en harde geluiden na voeden

 • #1

  Hallo

  Mijn baby is ruim twee weken oud en heeft sinds een Paar dagen enorm veel slijmvorming na het voeden. Met name ‘s nachts. Nu weet ik dat baby’s veel geluid maken maar hij heeft tijdens het voeden al een piepende ademhaling, valt dan in slaap en daarna begint de slijmvorming, het tegenslikken, rochelen, naar adem happen. Hij wordt er zelf niet wakker van, huilt niet, plast goed, poept goed (geel en wel erg dun), is erg winderig. Voor ons lijkt het heel vaak alsof hij stikt dus wij slapen heel erg slecht. Zodra we hem bij ons op de borst leggen zijn de klachten een stuk minder. Overdag ook veel minder. Wat zou dit kunnen zijn want ‘s nachts zijn we vaak erg bezorgd.

  Reageer
  #2

  Niet vervelend bedoeld, maar als ik bezorgd zou zijn om mijn kindje, zou ik de huisarts bellen ipv op een forum advies vragen.
  Zodat de huisarts kan bepalen of je misschien beter even langs zou kunnen komen.
  Mensen kunnen hier wel mogelijke oorzaken noemen,maar dan weet je nog niet of dat bij jou kindje hetzelfde is.

  Reageer
Reageer op: Slijm en harde geluiden na voeden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief