Slijm in keel maakt geluid?

  • #1

    Overdag gaat het prima, heb wel wat slijm, maar niet overmatig. Maar als ik ga slapen: Het bromt, het piept, het suist, en dan kruipt het slijm omhoog in mijn keel tot ik wel moet slikken of hoesten. HEEL IRRITANT. En hoe ik weet dat het slijm is? Als ik na 4 uur slapen kapot wakker wordt en het gepiep en gereutel helaas weer hoor tot ik uit bed stap, voel ik het slijm. Alleen hard kuchen of grote slokken water helpen.

    Volgens huisarts: Hooikoorts. Eeeh wat? Het is maart? Hoezo hooikoorts? En hooikoorts veroorzaakt toch niet als enige klacht slijm?!

    Reageer
    #2

    Je beschrijft het toch zelf als slijm... ik zou niet weten wat het anders zou moeten zijn. Je hoest geen slijm op?
    En hooikoorts kan hoor. Ook in maart. In februari waren er ook heel veel pollen in de lucht

    Reageer
    #3

    @John , maar waarom maakt slijm geluid als ik lig? Overdag maakt het geen geluid. Ik vind het echt eng dat het geluid maakt. En raar dat de huisarts geen slijmoplossend middel heeft voorgeschreven.

    Reageer
    #4

    Het slijm beweegt door de ademhaling. Het slijm zakt niet in de luchtwegen omdat je ligt. Het is nog maar de vraag of een slijmoplossend middel helpt. Maar je kunt het proberen. Met Fluimucil bijvoorbeeld. Verkrijgbaar zonder recept in de apotheek

    Reageer
Reageer op: Slijm in keel maakt geluid?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief