Baby met oorbellen

 • #1

  HoiHoi ik heb een baby van 6maanden . Heb haar gister oorbelletjes laten schieten. Mijn vraag is ‘ kan ik haar nu wel in bad doen enzo ?. Ben bang dat er zeep in haar gaatjes komen en dat het pijn gaat doen. Ik hou het wel schoon . Eigenlijk had ze vandaag in bad gemoeten maar omdat ik niet wist hoe en wat heb ik haar gewassen met een was handje.

  Reageer
  #2

  Waarom moeten baby'tjes lijden onder de ijdelheid van een moeder? Kindje moet pijn lijden omdat moeder het zo graag wilt.

  Kindermishandeling noem ik dat.

  Reageer
  #3

  Johan . Lees jij mijn verhaal niet ?. Ik vroeg om iets , ik vroeg niet om wat je er van vind 🤣. En daar bij ik was 6 weken oud toen ik oorbellen kreeg ! Kan er helemaal niks van herinneren . En dan nog wat mijn kind heeft niet eens gehuild !. Vroeger was het heel normaal ! Vraag de juweliers maar eens . En weet je wat ik kindermishandeling vind ?. Mannen die kinderen verkrachten , mensen die hun baby’s vermooren mensen die hun baby’s slaan mensen die hun kinderen uit huis laten plaatsen en noem maar op ! . Dus shirt up en bermoei je met andere zaken !

  Reageer
  #4

  Hey! Ik zou het gewoon goed droogdeppen waar je kan nadat je haar in bad hebt gezet. Of tijdelijk haar haar/hoofdje niet wassen?

  Reageer
Reageer op: Baby met oorbellen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief