Desinfectie in oog

 • #1

  Mijn kind van 2 heeft perongeluk desinfectie in oog gekregen. Hoeveel heid weet ik niet, hij heeft er geen last van en zijn ogen waren ook niet rood ofzo. Moet ik me zorgen maken?

  Reactie
  #2

  Dit is 1.5 week terug gebeurd. Maar lees nu gelijk soort bericht op fb dat het heel erg schadelijk is.

  ik weet eeerlijk gezegd niet meer wat ik moet doen ik ben enorm in paniek. Hij laat niks merken dat ie ergens last van heeft

  Reactie
  #3

  Vergeten te vermelden, we zaten in een restaurant en me kind was aan t spelen, hij zag blijkbaar sterilon. Een vrouw kwam na mij toe met mijn kind dat hij desinfectie had gekregen in zijn ogen, maar zijn ogen werden niet eens rood. Vandaar dat ik twijfel of hij wel iets in zijn ogen heeft gekregen. Als dat zo zou zijn dan had hij toch rode ogen gekregen?

  Reactie
  #4

  Als er verder geen klachten zijn, zal het niet zo'n vaart lopen

  Reactie
  #5

  als je er ongerust over bent neem dan contact op met de huisarts. Maar als dat al 1,5 week geleden is gebeurd, hadden er toch wel klachten moeten zijn.

  Reactie
  #6

  Nee ik denk niet dat hij klachten heeft, niet een gehuild of rode ogen gehad. Dan zal er toch niks zijn denk ik toch? Zoiets zorgt voor brandende ogen en dan zou hij echt huilen denk ik. Hij heeft niet gehuild ook geen rode ogen

  Reactie
  #7

  Dan zal er ook niks aan de hand zijn

  Reactie
Reageer op: Desinfectie in oog
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief