14 weken zwanger en bloedverlies

  • #1

    haii ,

    Ik ben 14 weken zwanger en heb bloedverlies en het is vies oud bloed met slijm. Ik ben zwanger van m'n 8ste kind. Had afgelopen dinsdag afspraak met de  gynaecoloog , tijdens de echo was baby heel gezond groeide ook goed hij dronk zelfs van me vruchtwater dat was vlgns de gynecolo ook goed. Heb  naar de ziekenhuis s  gebeld de vrouw aan de lijn zei ga rusten het is waarschijnlijk een miskraam. Had morgen sowieso een afspraak bij de gynaecoloog dus moet tot mrg wachten. Ben heel benieuwd of mensen dit overkomen is??  Had gister avond ook heel veel last van me rug het leek soort van weeën.

    Ben heel erg verdrietig en geschrokken

     

    Gr mell

    Reageer
    #2

    Jeetje wat spannend... hoe is het afgelopen?? Ik heb zelf met 6 weken bloedverlies gehad, kon toen ook de volgende dag komen voor een echo. Maar had verder geen pijn. Bleek gewoon een bloedvaatje gesprongen te zijn.

    Reageer
    #3

    Haii anne

    1. Het is gelukkig dezelfde dag gestopt de bloedingen. Vandaag was er urine en bloed afgenomen. Ik heb diabetes mij suikerwaarde was veelste laag. Heb nu van de zkhuis apparaat waarmee ik me suikerspiegel inde gaten moet gouden. Er word overlegd met de gynaecoloog en maandag word ik gebeld of ik insuline moet bij spuiten of pillen moet nemen. Het gaat nu goed met de baby gelukkog maar ben opgelucht. Maar moet op mijn voedingen  letten  en geen zoetigheid meer eten anders komt de baby veelste snel aan en is er ook kans dat hij diabetes krijgt.  De rest van de vakantie lekker rusten. Bedankt voor je bericht!
    Reageer
    #4

    Wat een fijn bericht! Een voorspoedige zwangerschap gewenst verder!

    Reageer
Reageer op: 14 weken zwanger en bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief