Help

  • #1

    Hoi allen

    Ik ben in paniek! Ik ben op 12 december misbruikt maar diegene is niet in mij klaargekomen.. 16 december voelde in pijn in me buik, leek op me eisprong..
    Heb 31 december tot 3 januari bloed verloren weinig, slijmerig en dronkerbruin bloed.. ik heb hiernaast een partner die ik niks kan vertellen zo ook mijn familie niet helaas hierover?

    Ik ben 6 februari er achtergekomen dat ik zwanger ben 3+ weken.. ik heb uiteindelijk een afspraak gemaakt in een abortuskliniek.. zij gaven aan dat ik 6,5 week zwanger ben en dat ik niet zwanger kan zijn geraakt op 12 december. Maar toch ben ik bang dat mijn menstruatie een late innesteling was.

    Mijn partner en ik proberen al lange tijd zwanger te worden en wilde gaan starte in het ziekenhuis voor behandelingen.
    Ik kan niet aankomen met een kind van iemand anders, dat gaat mij mijn kop kosten door de omgeving..
    Alsjeblief hoop op niet al te negatieve reacties

    Reageer
    #2

    De bloeding van 31 december was geen menstruatie en kan sowieso geen innesteling geweest zijn. Dat was echt veel te laat. De innesteling is ongeveer 5-9 dagen na de bevruchting. Je was dus al zwanger op 12 december.

    Reageer
    #3

    Maar dan zou de echo toch moeten aangeven dat ik verder ben?

    Ik heb gelezen dat innesteling soms ook twee weken kan duren.. dat heet dus een late innesteling als ik het goed begrepen heb

    Reageer
    #4

    Dat was een foutje van mij.... je bent natuurlijk later zwanger geraakt van 12 december.

    Van 12 december tot 4 januari zijn nagenoeg 3 weken.  Dat heeft met een late innesteling echt niets te  maken

    Reageer
    #5

    Hoe lang duurt je cyclus? En wanneer was de eerste dag van de laatste menstruatie? (voor 31 december)

    Reageer
    #6

    Dat was 29 november.. ik was in december wel iets later “ongesteld” geworden dan normaal.. mijn cyclus is 28 tot 31 dagen.. heb ook wel eens gehad dat ik een week later ongesteld geworden ben maar niet zwanger was..

    Het klopt wat je zegt over het insnestelen.. je gaat zoveel lezen dat ik mijzelf misschien gek maak.. las dat er bij een enkele vrouw twee

    Reageer
    #7

    Dan zou 31 december dus toch je menstruatie kunnen zijn geweest en je rond 10-13 januari zwanger geraakt zijn. Dan zijn de 6.5 week iets te hoog ingeschat
    Als de bloeding van 31 december wek een innestelingsbloeding zou zijn geweest, dan zou net voor en met Kerstmis zwanger geraakt moeten zijn. Maar in ieder geval niet op 12 december.

    Reageer
    #8

    Maar als dat net voor kerst is gebeurd dat is dan na mijn eisprong.. heb begrepen dat dat niet kon

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik gaf alleen opties aan....

    Reageer
    #10

    Hoe bedoel je met misbruikt? Verkracht?. Ben je al bij de politie geweest?!?

    Reageer
    #11

    @Se77 ja dat heb ik gedaan.. maar wilde het kind weg halen maar als het niet daar plaats heeft gevonden wil ik het wel houden..

     


    @tandor
    dankjewel maar probeer mee te denken vandaar.. maar Thanks.

    Reageer
    #12

    Hallo allen,

    Ik heb een vraagje.. ik ben normaal altijd om de vier weken ongesteld, heb nog nooit gelet op hoeveel dagen precies.. wist altijd wel ongeveer wanneer ik weer ongesteld zou worden doordat het altijd regelmatig was.

    Nu ben ik opeens 7 dagen te vroeg en ik snap er niets van.. want zoals ik hier lees hebben meerdere vrouwen dit maar zij bloeden heel weinig en is het dus innestelingsbloeding, maar ik heb juist veel gebloed.. heeft iemand er ook ervaring mee?

    Reageer
    #13

    He oud ben je en wanneer was de eerste dag van de laatste menstruatie?

    Reageer
Reageer op: Help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief