heftige bloeding

  • #1

    goedemorgen,

    26-10 was mijn eisprong. Gisterochtend had ik lichte bloeding en kramp, dus ik dacht een innesteling. Nu heb ik gister overdag echt hevige buik / rugkrampen gehad, als een flinke ongesteldheid. Vandaag nog steeds en de bloeding is ook echt hevig geworden. Wat veel allemaal voor innesteling denk ik, maar wel erg vroeg voor ongesteld. Ik maak me een beetje zorgen om wat het kan zijn. kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #2

    Ben je recent met de pil of een ander contraceptiemiddel gestopt? Zijn je menstruaties regelmatig?

    Reageer
    #3

    nee, ik ben al een jaar gestopt met anticonceptie. nu sinds 2 maanden aan het proberen zwanger te worden. Afgelopen maanden ook altijd regelmatig. De eisprong weet ik doordat ik gemeten heb met een ovulatietest.

    Reageer
    #4

    Voor een innestelingsbloeding is het wel wat heftig... Het zou een tussentijdse bloeding kunnen zijn. Kijk het even 1 of 2 dagen aan. als de bloeding blijft aanhouden, ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
    #5

    Gebruik van de pil bevordert oestrogeendominantie. Bij oestrogeendominantie is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron. Dit kan leiden tot tal van klachten, zoals met cyclus en menstruatie. Op internet kan je hier een en ander over vinden; ook wat je er aan kan doen om het bij te sturen. Daarnaast zorgt gebruik van de pil voor onttrekking van allerlei voedingsstoffen aan je lichaam, zoals zink, vitamine B en magnesium. Kan zinvol zijn om te zorgen voor wat extra's voor je lichaam.

    Reageer
Reageer op: heftige bloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief