Hevig bloedverlies buiten de stopweek om! oorzaak??

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb een vraag. Ik heb nu al een paar dagen last van hevig bloedverlies, dat gepaard gaat met bloedstolsels en buik/rugkrampen. Ik ben aan de pil (yasmin) en heb pas geleden mijn stopweek gehad. Toen ben ik gewoon ongesteld geworden, maar nu ik erover nadenk was mijn menstruatie/ontrekkingsbloeding wel veel lichter dan normaal.

  Vorige week dinsdag (29 jan) ben ik weer begonnen met mijn pilstrip, keurig op tijd. In die eerste week ben ik wel 1 keer de pil vergeten in te nemen, en heb hem toen alsnog ingenomen de volgende dag. Ook heb ik net vóór mijn laatste stopweek 1 keer de Morning After Pil geslikt. Zou mijn hevige bloedverlies, liggen aan de MAP? Of kan het liggen aan dat ik 1 pil ben vergeten in de eerste week? Beide verklaringen lijken mij sterk aangezien ik in het verleden vaker wel eens een pil ben vergeten te slikken, en ook al eens eerder de MAP heb geslikt: Toen had ik nergens last van, geen hevig bloedverlies of buik/rugkrampen. Maar misschien kan dit per keer verschillen?

  Een paar dagen geleden (maandag of dinsdag denk ik?) begon ik bruine afscheiding te krijgen, en dat zette door tot het hevige bloedverlies dat ik nu heb. Ik begin me wel een beetje zorgen te maken want ik heb nog nooit zoveel bloed verloren. Ik ondervind er last van in mijn dagelijks leven omdat ik steeds moet verschonen, en omdat ik steeds zeurderige krampen heb, die ondertussen wel een stuk zijn afgenomen.

  Heeft iemand wel eens hetzelfde gehad als ik? Zoja, weet je wat de oorzaak was? Weet iemand waar mijn hevige bloedverlies aan kan liggen?

  Alvast heel erg bedankt!!

  Groetjes, G.

  Reageer
Reageer op: Hevig bloedverlies buiten de stopweek om! oorzaak??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief