mirena

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jaar geleden (14 juli 2010) bevallen van een pratige zoon!!! En heb vrijwel zodra het kon een spiraaltje (mirena) laten plaatsen...

    Er is mij verteld dat je ongesteldheid uit kan blijven... nou dit is bij mij ook een tijd weg gebleven en nu wordt ik wel ongesteld de ene keer erger dan de andere keer en soms wat later en soms wat eerder!!!

    Vraag 1: tot betrekking van die ongesteldheid:

    Is dit de normale gang van zaken of is er iets mis...

    Een paar week terug had ik ineens ontzettende spierpijn in mijn benen... En nu las ik daar iets over op internet dat je daarvoor de dokter moet inschakelen, maar onderhand is dat na een week of 2 last te hebben gehad weer over!

    Vraag 2: met betrekking tot die spierpijn.

    Wat kan hiervan het gevaar dan zijn.

    De reden dat ik nu pas met deze vragen kom is dat ik me sinds een aantal dagen s'ochtend niet egt lekker voel en heb wat stemmingswisselingen!!! En ben nog neit ongesteld, maar dit gebeurd wel eens vaker!! En toen dacht ik vanmorgen eens "Het zal toch niet"!!!

    Vraag 3: Tot betrekking symtonen:

    Is het mogelijk dat ik terwijl ik het spiraaltje gebruik zwanger kan zijn?... Overal lees ik dat dit (op uitzonderingen na) niet mogelijk is!!!

    Ik zit dus sinds vandaag best in de stress en weet niet waar ik hier nou heen moet! of ik nou moet testen of niet!!! en een 2de kind??? daar is de situatie er nu niet voor.... ja is het zo dan so be it!!!

    Ik wacht op een reactie
    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Antwoord 1; Het is goed mogelijk dat je weer onregelmatig bloedverlies krijgt, na een periode van geen bloedverlies. Dit zegt niets over de werking van de mirena. hoe lang dat duurt is niet te voorspellen.
    Antwoord 2: spierpijn in de benen als gevolg van de mirena ken ik niet als klacht. Volgens mij hebben die twee dingen niets met elkaar te maken.
    Antwoord 3: Zwangerschap bij de mirena is zeldzaam, maar niet onmogelijk.Geen enkele methode is voor 100% betrouwbaar.Weet je zeker dat de mirena er nog is?

    Kortom: ik zou je adviseren een mirena controle te late uitvoeren, ook omdat het al een jaar geleden is dat de mirena geplaatst is.
    Met vriendelijke groet, Casa

    Reageer
Reageer op: mirena


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief