Pil

  • #1

    Hallo,
    Ik ben in week 3 1 pil vergeten en heb toen die pil 20 uur later met die pil van die dag geslikt. Ik heb de strip afgemaakt en geen stopweek ingelast. Ik heb nu 10 dagen van die strip geslikt. Zou ik nu een stopweek kunnen inlassen?

    Reageer
    #2

    "Eén pil vergeten in week 3
    Je kan in dit geval twee dingen doen:

    Neem de vergeten pil alsnog in. Ook als dit op hetzelfde tijdstip als je volgende pil is: het is niet erg dat je nu 2 pillen op een dag moet innemen.
    Aan het einde van de strip sla je de stopweek over en ga je meteen verder met de volgende strip. Je gebruikelijke bloeding zal hierdoor niet plaatsvinden. Tijdens de volgende strip kun je zo nu en dan een beetje bloed verliezen.
    Óf:

    "Maak je strip niet af en las een stopweek in van maximaal 7 dagen. De dag waarop je de eerste pil bent vergeten telt als de eerste dag van deze stopweek.
    Begin na de stopweek met een nieuwe strip. Je schema is nu wel veranderd. Je kunt eventueel op je ‘normale’ eerste stopdag met een nieuwe strip beginnen. Voorbeeld: als je altijd op woensdag met een nieuwe strip begint en je bent op zondag een pil vergeten, stop dan met het innemen en begin weer op de eerstvolgende woensdag."

    Lees de bijsluiter van je pil eens of kijk eens online, daar kun je dergelijke informatie heel gemakkelijk zelf vinden.
    Jou optie staat er dus niet bij.

    Reageer
    #3

    Ja je kunt nu een stopweek inlassen

    Reageer
Reageer op: Pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief