mirena…..3wkn bloeding/1wk niet

 • #1

  Hoi, Bij een operatie, 1jr geleden,aan mijn baarmoederhals is er een spiraaltje geplaatst, sinds het spiraaltje is een cyclus bij mij omgekeerd. Niet vol rood bloedverlies, maar het begint met kramp, daarna weefselverlies......1wk rose,troebel dan rood ...dan bruin/zwart. Ik word er moe van!! Ik heb verschillende onderzoeken ondergaan...snelgroeiende cyste op mijn eierstok, nu darm onderzoek, kan het zijn dat ik net die ongelukkige ben dat menstruatie niet wegblijft, maar in overvloede terugkeert( rare woordspeling)

  Reactie
  #2

  Heb je deze klachten al een jaar? Het kan inderdaad een verklaring zijn voor je klachten, zeker als het precies begonnen is bij de start van de Mirena.
  Toch vind ik het verdacht, want je zegt dat je geopereerd bent aan de baarmoederhals, zaten daar verdachte cellen van baarmoederhalskanker?
  Als je zo`n voorgeschiedenis hebt, vind ik het vreemd dat je niet eerder gecontroleerd bent naar de status van de baarmoederhals, dus of de ingreep 100% geslaagd is. Heb je alweer een nieuw uitstrijkje gehaald?

  Reactie
  #3

  ja, sinds 3 jr heb ik foute uitstrijkjes, eerst mijn baarmoedermond gesliced....."onrustige"cellen weggehaald, na 1/2 jr weer pap 4a, toen baarmoedermond ingekort... daarna brak mijn lichaam het hpv-virus niet goed af....ik twijfel zo nu en dan ook, maar omdat ik ook last van mijn darmen heb en de gynaecoloog zei dat het nu ok is, laat ik het rusten, maar ben idd wel benieuwd naar id-en van anderen..dus tips, altijd welkom.gr

  Reactie
  #4

  Er is dus volgens jou geen reden om te twijfelen aan de geruststelling door de gynaecoloog? Maar wat heeft hij dan gezegd over je onregelmatige bloedverlies?

  Reactie
  #5

  De gynaecoloog zei dat ik 1 van de vrouwen ben met pech en dat het wel eens gebeurd na het inbrengen van Mirena, maar ik heb nu zoveel gezeur met mijn menstruatie dat ik overweeg om het spiraaltje eruit te halen, maar ik zit ook erg met mijn darmen dus first things first! En nee, ik ben er niet altijd gerust op, ik weeg 48kg, ben 1m65 en constant bloedverlies is niet erg bevordelijk.Soms voel ik me een aansteller, maar dit duurt al 3jr.Ik ben een sterke vrouw, altijd druk bezig, zit in de horeca, weet van aanpakken, maar de laatste tijd funktioneer ik op 60% van mijn kunnen. That's not me.

  Reactie
  #6

  Fijn dat je zekerheid hebt gekregen van de gynaecoloog.
  Kan het zijn dat de onrust van het bloedverlies ook op je darmen slaat?
  Neem de tijd om rustig te herstellen en bij te komen. Je lichaam gebruikt veel energie om weer te genezen, dus als je blijft rennen en vliegen, kom je ook minder snel tot rust en geneest het allemaal langzamer.
  Pas een beetje op jezelf wil ik eigenlijk zeggen...

  Reactie
Reageer op: mirena…..3wkn bloeding/1wk niet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief