bizar, het is mijn mening

 • #1

  de 1 is blij en gelukkig met een zwangerschap en de ander informeert naar een abortus hier....
  (abortus ,na zoveel weken knippen ze het kindje in stukken met een schaar) ik heb het gezien op internet hoe het in zijn werk gaat nou het is net alsof er een volwassen iemand in stukken is geknipt ,want het heeft alles al wat wij ook hebben)
  ik trek me eigen dit best wel aan, en het komt waarschijnlijk doordat ik zelf 3 kinderen heb en 1 daarvan is 2 maanden,

  net zoals in het ziekenhuis in de ene kamer vechten ze voor het leven van een kindje,en in de andere kamer laten ze het kindje sterven omdat dat het TE vroeg is geboren...ik zou het niet willen meemaken als moeder zijnde

  Reactie
  #2

  Even een tegenbeeld: verhaal van een Oegandees meisje dat is verkracht door de soldaat die haar vader, moeder en broertje voor haar ogen heeft gedood...

  Life ain't simple.

  Reactie
  #3

  ik begrijp je wel, maar soms kan een kind maar beter niet geboren worden als het niet gewenst is en soms is er een zwaarwegende reden.
  het is niet altijd zo simpel als het lijkt, soms staan mensen met hun rug tegen de muur en kunnen om wat voor reden dan ook niet anders.
  dat neemt niet weg dat ik altijd alles doe om mensen er echt heel goed over na te laten denken als ze met zo'n verhaal komen, ik vertel ze dat ze heel erg spijt kunnen krijgen en het hun hele leven meenemen.
  je vergeet het nooit en spijt is vreselijk.
  het is me helaas 2x niet gelukt om iemand op andere gedachten te brengen, je kunt hier niets aan doen, het blijft een keuze, hoe hard en verdrietig ook.
  ik hoop altijd maar dat de abortus dan in een heel pril stadium, dus voor dat het hartje klopt, wordt gedaan, anders is het inderdaad afschuwelijk.
  maar mijn hart huilt ook bij een verwaarloosd kind, het leven is inderdaad hard.
  Brenda

  Reactie
  #4

  Mooi gezegd. Het is een erg moeilijke discussie. Wetgeving verandert, inzichten veranderen. Uiteindelijk is het een individuele beslissing.
  Ik vind dat individu een beslissing kan nemen als het goed geïnformeerd is. Ook de emotionele kanten.

  Reactie
  #5

  Dat heb je mooi neergezet Brenda "mijn hart huilt ook bij een verwaarloosd kind"

  Bij mij ook<

  Iedereen beslist zelf wat hij/zij wilt in zn leven,en som kan je gewoon niet anders dan abortus,
  en zeker als de moeder niet eens voor dr zelf kan zorgen laat staan voor dr kindje.Ja het is vreselijk maar ieder zn keuze.
  Ik vind het ook heel erg voor die ongeboren kindjes van vrouwen die verslaafd zijn, vind dat heel erg, als je ziet hoe die kindjes verslaafd geboren worden,ik vind dat zo triest ­čÖü

  Reactie
Reageer op: bizar, het is mijn mening
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief