Meerdere malen bloeding na map

Online ZorgZus
 • #1

  Beste allemaal,

  ik heb een vraag. Mijn agenda is stuk gebeten door de hond dus de exacte data weet ik niet meer. Ik heb ongeveer 12 april de morning after pil geslikt. Ik werd toen rond de 22ste ongesteld (2 dagen na de dag dat ik ongesteld moest worden) ik heb de ziekte van hashimoto en daardoor ben ik om de 5 weken kngeveer ongesteld.

  ik was de 22ste  zeer weinig ongesteld (normaal ben ik zeker 5/6 dagen ongesteld) ik ben 5 dagen ongeveer ongesteld geweest( echt minimaal bloedverlies) Ik vond dit niet heel raar aangezien dit gewoon kan met de MAP. Echter werd ik rond 2 mej werr ongesteld. Dit keer wel zoals normaal.  Vandaag 21 mei ben ik weer kngesteld geworden. Dif is erg vreemd aangezien ik altijd om de 5 weken ongesteld ben..  is dit normaal of moet ik toch maar even naar de huisarts gaan? Ik heb de laatste tijd veel last van vermoeidheid , maar jk ben net hetstellende van een longontsteking. En ik ben bekend met lichte bloedarmoede (dus misschien door het 3x bloedverlies?)

  Reageer
  #2

  Je cyclus zal een beetje van streek zijn door het gebruik van de MAP

  Reageer
  #3

  Jaa dat kan inderdaad. Dit is de 4e keer dat ik de map gebruik en dit is de eerste keer dat dit gebeurd. Dus ik vind het zo apart.

  Reageer
  #4

  Vraagje is het ook mogelijk om geen bloeding te krijgen van de map ik heb er een in genomen maar verder week later geen bloed gehad ook niet beetje

  (Ook geen innesteling bloed) -dus ik hoop dat ik niet zwanger ben door mijn onregelmatige cyclus

  Is dit dan normaal?

   

   

  Reageer
  #5

  Dat zou kunnen

  Reageer
Reageer op: Meerdere malen bloeding na map
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief