Heftige menstruatie tijdens pilgebruik

  • #1

    Hallo meneer, mevrouw,
    3 maanden geleden ben ik met de pil begonnen. Ik heb na 3 maanden een stopweek gehouden en nu heb ik last van een hele heftige menstruatie. Ik kon de hele nacht niet slapen. Ik maak me er best wel zorgen om. Meestal is het toch zo dat de menstruatie minder hevig is? Ik heb heel veel last van krampen, maar er komt wel iets minder bloed dan gewoonlijk. Is dit normaal of is dit ernstig?

    Reageer
    #2

    Ik kan tevens niet goed liggen, dat doet heel pijn. Het zeurderige gevoel gaat meestal weg met paracetamol etc, maar nu blijft de pijn sterk aanwezig.

    Reageer
    #3

    Bij mij werkt Aleve Feminax veel beter dan Paracetamol als ik ongesteld ben, heb je dat geprobeerd?

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #4

    Dat kan ik inderdaad wel proberen! Maar is het normaal dat het nu zo hevig is bij mij nu bij pilgebruik, terwijl dit normaal gesproken niet is zonder pil?

    Reageer
    #5

    Je hebt de pil meteen 3 maanden doorgeslikt?

    Reageer
    #6

    Ja. Vanaf begin pilslikken gelijk 3 maanden doorgeslikt. Kan het zijn dat daardoor mijn lichaam in de war is nu en dat ik vaker een stopweek moet in plannen?

    Reageer
    #7

    Dat zou heel goed kunnen. De komende 3 strippen telkens even een stopweek houden

    Reageer
    #8

    De pil bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink. Dit alles kan klachten geven.

    NSAID's, zoals aleve, zorgen, door irritatie van de slijmvliezen voor verlies van vele vitaminen en mineralen. Daarbij verstoren ze je hormonhuishouding.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Heftige menstruatie tijdens pilgebruik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief