Zwangerschapsverschijnselen

  • #1

    Hey,ik weet niet wat ik moet doen en of ik zwanger ben.
    Week één: ongesteld vanaf maandag
    Week twee: begon ik weer met het slikken van de pil. Echter op een dag verdat ik hem in de avond en slikte ik hem in de ochtend ongeveer twaalf uur later. Dit was twee dagen voordat ik geslachtsgemeenschap had. op de zaterdag.
    Ik heb alle andere dagen goed de pil geslikt.
    Nu, na twee weken ben ik misselijk. De eerste dag gaf ik veel over, ik ben nu alleen nog in de middag misselijk. Verder heb ik last van slappe uitwerpselen die erg geuren en winderigheid. Ik heb verder geen 'zwangerschaps verschijnselen'. Alle weken na de geslachtsgemeenschap heb ik op de goede tijd de pil ingenomen. Ik maak me er erg zorgen over of ik zwanger ben of niet. Over 4 dagen is mijn strip leeg. Maar... ik zou nu graag al willen weten hoe groot de kans is en of ik me zorgen moet maken. Want ik wil zeker niet zwanger zijn. Daar ben ik nog veel te jong voor. Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Verdat=vergat

    Reageer
    #3

    Er zat wel 8 dagen tussen mijn latste dag van ongesteldheid en de geslachtsgemeenschap.

    Reageer
    #4

    Of je zwanger kan zijn, zou ik niet weten.Weet wel dat pilgebruik een zwangerschapssituatie nabootst en oestrogeendominantie bevordert, waardoor het kan lijken of je zwanger bent.

    Reageer
    #5

    "ik ben nu alleen nog in de middag misselijk. Verder heb ik last van slappe uitwerpselen die erg geuren en winderigheid." Dat heeft toch niks met zwangerschap te maken. Eerder met darmen die van streek zijn

    Reageer
    #6

    Ik maakte me vooral veel zorgen omdat ik op het internet bijna overal zag dat dat een verband kon zijn?

    Bedankt voor de reactie, dit bespaart me een hoop stress!

    Reageer
Reageer op: Zwangerschapsverschijnselen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief