Toch ongesteld

  • #1

    Ik neem normaal gesproken altijd een stopweek, maar omdat ik nu mijn examens heb had ik besloten om de pil door te slikken zonder een stopweek in te lassen. Maar raar genoeg werd ik als nog (best wel heftig) ongesteld. Ik slik nu gewoon de pil nog door maar ik vind het wel een beetje raar omdat ik het normaal gesproken nooit had mee gemaakt. Is dit normaal ? Of is de pil nu onbetrouwbaar?

    Reageer
    #2

    De pil is daardoor niet onbetrouwbaar. Maar het is wel beter om nu een stopweek te starten

    Reageer
    #3

    bedankt voor uw reactie!

    Is het verstandig om een stopwerk in te lessen ? Ik had wel twee dagen gelden gemeenschap gehad met mijn vriend. Vandaar dacht ik dat het een beter idee was om de pil door te blijven slikken.

    Wat ik had begrepen was:

    als ik eenmaal aan een tweede strip ben begonnen zonder eerst een stopwerk in te lassen dat het beter was om de tweede strip af te maken, vooral als ik in de tijd van de tweede strip gemeenschap heb gehad.

    Reageer
    #4

    Nee hoor. Je kunt gewoon een stopweek inlassen. En dat zou ook beter zijn. Anders blijf je risico op doorbraakbloedingen houden

    Reageer
Reageer op: Toch ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief