Anticonceptiestaafje

  • #1

    Hey iedereen!

    Ik ben een jonge vrouw van bijna 20 en zit nu in het derde jaar dat ik een anticonceptiestaafje heb (implanon NXT) , ik had de typische bijwerkingen, gewichtstoename, acne, verandering in mijn menstruatiepatroon,... maar nu zit ik met het volgende, sinds ongeveer september 2018 heb ik terug elke maand mijn menstruatie, wat normaal niet zo mogen, in het begin dat ik het staafje had , had ik mijn menstruatie om de 4-5 maanden ongeveer, heel kort en pijnloos, maar nu sinds september is het terug elke maand. Het duurt ook veel langer dan normaal soms zelf tot 7 dagen, met enorm veel pijn en bloedverlies..

    Nu is mijn vraag, is dit normaal? Zijn er misschien nog vrouwen die dit meemaken/ hebben meegemaakt? In november heb ik een afspraak met mijn gynaecoloog om het er te laten uithalen want dan zijn de 3 jaren voorbij, maar nu vroeg ik me af of ik het er misschien vroeger zou laten uithalen? Iemand tips / advies??

     

    Alvast bedankt!!

    Groetjes ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: Anticonceptiestaafje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief