Verstopte neus maar weinig tot niet niezen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Sinds kort heb ik een allergie opgebouwd voor de 2 katten van m'n vriend. Dit uit zich in een moeilijke ademhaling en een verstopte neus die vaak in de avond meer tot uiting komt. Hierbij nies ik niet tot nauwelijks, kan dit? De verhalen die ik lees gaan ook vaak over het feit dat er veel geniest wordt. Mijn tweede vraag is of het mogelijk is om hier iets tegen te doen behalve het onderdrukken met pillen en neusspray/druppels? Is de enige oplossing de katten de deur uit doen?

    Ik hoor het graag!

    Reageer
    #2

    Je kunt heel goed allergisch zijn zonder te niezen en alleen veel last te hebben van een verstopte neus. helaas kun je dit alleen verhelpen door geen contact met de katten te hebben, anders zul je ofwel de klacht houden ofwel medicijnen moten nemen. Een operatie, waarbij de neusslijmvliezen worden verkleind is ook nog een mogelijkheid.
    Sterkte en succes.

    Reageer
Reageer op: Verstopte neus maar weinig tot niet niezen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief