Vrienden ziek geworden van mij?

 • #1

  Hallo,

  Meer dan een jaar lang ga ik om met een
  Syrische familie. Ik ben in het bezit van katten.

  Nu blijkt dat de familie waar ik mee omga allergisch zijn voor katten…..inmiddels hebben 6 leden van de familie klachten, hun huisarts heeft vastgesteld dat ze ernstig allergisch zijn voor katten en de huisarts heeft tegen hun gezegd dat ze uiteraard katten moeten vermijden en ook met mij. Ze hebben het contact met mij per direct verbroken wat ook logisch is. Maar ik wil graag uitzoeken of het inderdaad door mij komt. Inmiddels eerste contact met eigen huisarts gehad maar afspraak moet nog gemaakt worden. Via het Forum wil ik kijken of er mensen zijn die mij ervaringen kunnen delen. Ik ben vooral nieuwsgierig hoe besmetting gegaan kan zijn omdat ze geen directe contact hebben met mijn dieren. Ik ben veel bij hun geweest en hun hebben veel in mijn auto gezeten.

  Met vriendelijke groet,
  Johan

  Reageer
  #2

  Als ze nu niet meer ziek worden dan is de kans groot dat het door jou komt!

  Reageer
  #3

  Je kunt idd, als je ergens allergisch voor bent, ook op personen reageren die in aanraking zijn geweest met datgene waar je allergisch voor bent.
  Als ik bij familie ben geweest die cavia's in de woonkamer hebben of bij vrienden die een volière binnen hebben, reageert mijn vriend daar heftig op.
  Wij spreken wel met die mensen af, maar dan of ergens op "neutraal terrein " waar zijfris gedoucht en in schone kleren komen.
  Dan gaat het goed, eventueel met een anti allergiepilletje erbij.
  En ik ga onder de douche als ik daar ben geweest. Alleen omkleden helpt niet, hij reageert dan nog mn haar als ik dat niet gewassen heb en ik zit naast hem.
  Hij reageert ook op mensen die een cavia of vogel hebben thuis als hij daarbij in de auto zit.

  (Een allergie is trouwens geen besmetting, het is wat je hebt en wat tot uiting komt als je in aanraking komt met datgene waar je allergisch voor bent. )

  Reageer
Reageer op: Vrienden ziek geworden van mij?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief