Muggenbeet ontstoken?

  • #1

    Afgelopen maandagavond zat ik in de tuin en ben ik zowel op mijn linkervoet (enkel) en rechtervoet (enkel) volledig lekgeprikt door muggen. Gisteren heb ik hier niets van gemerkt, maar vannacht werd ik wakker van enorme jeuk. Zo mega erg dat ik niet kon stoppen met krabben. Nu is het inmiddels een paar uur later en zijn mijn beide enkels enorm dik en rood, kan er zelfs bijna niet op lopen omdat de huid volledig strak staat. Ik ben net even bij de drogist geweest en heb het laten zien, daar heb ik een tablet gekregen tegen allergische reacties en voor de rest lig ik nu met mijn benen hoog met een icepack.

    Nu lees ik echter allemaal heftige verhalen over bacteriële infecties en bloedvergiftiging en dat maakt me toch een beetje bang. Moet ik hiermee naar de huisarts of kan ik het eerst even aankijken? Ik heb dus wel wat bultjes opengekrabd..

    Reageer
    #2

    Neem dan even contact op met je huisarts

    Reageer
Reageer op: Muggenbeet ontstoken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief