Klachten stapelen zich op"/> Klachten stapelen zich op - Medische Forum - Dokter.nl

Klachten stapelen zich op

 • #1

  Hoi,
  Ik heb al vanaf kinds af aan al allergie, ik heb toen hele heftige zalf gehad omdat mijn hele armen onder de rode plekken en bultjes zaten. Daarnaast heb ik medicijnen gekregen. Ik heb allergie voor een heleboel dingen: (bijna) alle soorten dieren met haar, eikenbomen, gras, veel soorten voedsel wat ik wel kan eten, maar waar ik wel darmklachten van krijg.
  En waarschijnlijk hebben we veel dingen destijds ook nog niet onderzocht.
  Het ging eigenlijk heel veel beter, maar nu begin ik weer overal plekken te krijgen. De huid die destijds de hele heftige zalf had, had bijna geen pigment meer, maar nu beginnen er allemaal rode bultjes en plekjes op te komen en voelt het vervelend. Ook merk ik dat ik heeeeeel erg snel blauwe plekken krijg (vaak weet ik niet eens waarvan) en dat mijn huid heel snel kapot gaat en dan niet echt goed meer hersteld.
  Het is zo erg dat het er voor een buitenstaander waarschijnlijk uiziet alsof ik mishandeld wordt.
  Ook krijg ik steeds vaker buikpijn na het eten van pasta(ik eet nu glutenvrije), rijst, brood( ik eet nu een ander soort brood)
  Wat moet ik hiermee? En wat zou het kunnen zijn?

  (Ik heb overigens net gedouchet, maar heb nu een hele gloeiende en jeukende huid, terwijl ik voor mijn doen juist koud heb gedouchet)

  Reageer
  #2

  Ga ermee naar de huisarts!

  Reageer
  #3

  Een natuurgenezer kan kijken naar je hele gezondheidssituatie, zoals darmflora, voedingspatroon, hormoonhuishouding, belasting door gifstoffen en tekorten aan voedingsstoffen. In plaats van pasta kan je ook denken aan andere granen of pseudogranen als rijst, gierst, quinoa of boekweit.

  Reageer
  #4

  Hoi,
  Eerlijk ik wilde er liever niet mee naar de huisarts aangezien ik er de laatste tijd iets meer heen moet dan ik zou willen en me daar schuldig over voel tegenover mijn ouders.
  Ik moest echter gister mijn zomerkleding passen(deel ging naar tweedehans winkel en ect.) en het ging écht pijn doen. Het was niet alleen een beetje geïrriteerd, nee het deed écht pijn. Toen kwam mijn moeder toevallig binnen en heb ik het aan haar verteld(mijn hele huid zat ook vol bultjes en eczeem).
  Mijn moeder heeft meteen de huisarts gebeld om een afspraak te kunnen maken. En ik ga er morgen naartoe.

  Heel erg bedankt!!!

  Reageer
  #5

  Ik heb weer hormoonzalf voorgeschreven gekregen. (Je hebt dus vier klasses, klasse 1 is de lichste, klasse 4 de zwaarste) ik heb nu klasse twee.

  Reageer
  #6

  Hoi Sanne,

  Ik ben het met catootje eens! Ik heb al sinds mijn 5e last van erg veel allergieën (alle rauwe groenten, fruit, pinda's, soja, tarwe, noten en veel contactallergieën) en ernstig eczeem. Had gewild dat mijn ouders (en ikzelf) eerder het belang van goede voeding, minder suiker/bewerkte voeding, goede darmflora en juiste supplementen had gehad. Hormoonzalven en anti histamine onderdrukken de klachten alleen maar en lossen niets op. Ik gebruik ze af en toe nog (bij uitbarstingen). Maar door leefstijlaanpassingen zij de klachten wel flink opgeknapt!

  Reageer
Reageer op: Klachten stapelen zich op
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif