Pijnboompitten Allergie, vieze smaak in keel.

  • #1

    Hallo,

    Voordat ik begin wil ik zeggen dat ik voor alle noten en pinda's allergisch ben.

    In een restaurant heb ik iets gegeten waar pijnboompitten in zaten,  nadat ik het gegeten had ongeveer 1 minuut later een allergische reactie ervan gekregen en begon ik bultjes op me lippen te krijgen en erg veel kwijl in me mond waardoor ik 3 keer naar de wc moest om een hoop speeksel weg te spugen. In me keel deed het erg veel pijn voor een half uur en het voelde alsof ik een grote bult in me keel had gekregen. Toen ik naar huis ging nam ik een paar slokken water en dat smaakte erg vies en het zelfde was voor een glas melk. Toen ik ging slapen werd ik wakker in de nacht en het leek alsof ik uitgedroogd was, want me keel voelde heel erg droog aan en toen ik een paar slokken water nam smaakte het ook heel erg vies en deed het zelfs pijn in me keel. De bult voelde ik ook nog in me keel nadat ik wakker werd. Vandaag (2 dagen na het eten van de pitten), had ik braaksel omhoog gekregen dat erg zuur smaakte en het was bruin. Vandaag nadat ik wakker werd had ik alweer een droge keel met allemaal vastgeplakte slijm aan de zijkanten en aan de bovenkant van binnen in mijn mond. Ook heb ik gemerkt dat ik mij zwakker voel in de sportschool en dat ik veel meer zweet dan normaal.

     

    Ik heb opgezocht online voor meer informatie op de allergie maar ik kon alleen vinden van iets over een 'pijnboompitten syndroom (PNS)' dat mensen een metalen smaak in hun mond krijgen en veel dingen vies smaken (dus precies wat ik ook heb). En er staat dat dit een paar dagen tot een paar weken kan duren.

     

    Ik zou graag meer informatie willen weten over de allergie en of meer mensen er last van hebben, want dit zit me erg in de weg en ik voel me al 2 dagen erg slecht.

    Groetjes, Henk.

    Reageer
    #2

    En heb je ook een zere keel die echt ontstoken lijkt?

    Reageer
Reageer op: Pijnboompitten Allergie, vieze smaak in keel.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief