Hooikoorts en zwangerschap

  • #1

     Hallo allemaal,

    Ik ben nu 17 weken zwanger en heb ontzettend veel last van hooikoorts nu heb ik wel allerfre pillen neusspray en oogdruppels gekregen van de huisarts.

    Helaas werken die pillen voor geen meter en ik zal de komkome maandma zo door moeten gaan omdat er echt geen andere medicatie is.

    Ik vroeg mij af of jullie mimisschi tips hebben tegen huiduitslag van hooikoorts want het jeukt zo erg en kan niks verlichtends vinden.

    Alvast bedankt,

    Met vriendelijke groet,

    Roos

    Reageer
    #2

    Het beste is om wat aan de oorzaken te doen. Zo is je dagelijkse voeding van invloed. Biogene aminen, vooral histamine, kan het verergeren. Zit onder andere in kaas, zuurdesem, vette vis enz. Exorfinen in je voeding, zoals in melk en spinazie versterken de werking van histamine. OOk bepaalde kruiden en specerijen en smaakversterker en alcohol versterken de werking van histamine. Een teveel aan oestrogeen maakt ook meer  histamine vrij. Gebruik van natuurlijke progesteroncrème kan helpen bij een teveel aan oestrogeen. Ook is een gezonde darmflora belangrijk. Bepaalde vitaminen, mineralen en vetzuren kunnen ook je gezondheid ondersteunen en de histaminewerking verminderen. Je zou verder nog advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied.

    Reageer
Reageer op: Hooikoorts en zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief