Donkere kringen allergie?!

  • #1

    Ik ben 25 jaar en heb geen wallen maar een enorm donkere kleur onder me ogen (donkere kringen). Ik krijg echt 10 keer per maand vragen als: ben je ziek? Heb je geslapen?

    Vaak zit ik in me woonkamer en zonder verkouden te zijn moet ik niezen. Ook heb ik last van me darmen na het drinken van bier. Branderig gevoel bij de anus en diarree. Kunnen deze klachten de aanleiding zijn voor de donkere kleur onder mijn ogen?

    Reageer
    #2

    Dat is een vraag die ik zo niet kan beantwoorden. Bespreek de klachten met de huisarts

    Reageer
    #3

    Heeft met je hele gezondheid te maken. Donkere kringen kunnen te maken hebben met bepaalde organen als lever en nieren; zonder dat dat bij de dokter meetbaar is. Niesen en klachten na het drinken kan te maken hebben met een histamineovergevoeligheid en belasting door exorfinen. Ook kan er sprake zijn van candida in je lichaam.

    Belangrijk om je voedingspatroon dan aan te passen, je darmflora te verbeteren en gebruik van diverse voedingssupplementen. Je zou advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied. Kleine ontregelingen kunnen op de langere termijn leiden tot ernstiger klachten.

    Reageer
Reageer op: Donkere kringen allergie?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief