Zwelling scrotum en anus mogelijk allergische reactie

  • #1

    Hoi

    Ik heb heel t internet afgezocht om te kijken of ik iets gelijkaardigs kon vinden maar heb niks kunnen vinden helaas.

    Nu is het zo dat ik vanochtend toen ik nog in bed lag iets voelde aan mijn anus (aan de binnenkant) het voelde dik en verdoofd. Paar uur later is die zwelling gezakt naar mijn scrotum en deze lijkt nu vol vocht te zitten.

    De rede waarom ik aan een allergische reactie denk is omdat ik de voorbije weken/maanden verschillende onverklaarbare allergische reacties heb gehad. Het begon ergens in september met mijn wijsvinger die plots dik en rood werd en ook ging jeuken. Ik dacht toen dat t wellicht gewoon een insectenbeet kon zijn en omdat die zelfse avond al wegtrok heb ik er verder niet bij nagedacht. Paar maanden later had ik weer iets voor en dit keer was t mijn volledige hand.. dik rood en heel veel jeuk. Omdat t verschil tussen mijn 2 handen zo groot was ben ik snel naar de dokter gegaan. Daar vermoedden ze eveneens een allergische reactie of een insectenbeet. Ik had trouwens ervoor in mijn voortuin wat bladeren opgeraapt en onkruid geplukt zonder handschoenen. Na t nemen van een anti allergiepilletje trok dit weer weg.

    Minder dan 2 weken later werd ik oo een ochtend wakker doordat ik moeilijk kon ademen en al snel was duidelijk dat mijn gezicht aan 1 kant inclusief binnenkant want en mijn neus en mond gezwollen waren. Was erg geschrokken ..kon moeilijk praten en snelde naar de eerste hulp. Daar werden allerlei onderzoeken gedaan.. heb daar 8uur doorgebracht. Bloed longen etc werden allemaal onderzocht. Het enige wat ze konden bedenken was dat t een allergische reactie moet zijn. Maar waar ik allergisch voor ben is mij een raadsel.
    Ook die zwelling is weggetrokken door medicatie.

    Maar nu vandaag dus mijn anus en scrotum. Scrotum lijkt vol vocht te zitten.
    Heb trouwens aan mijn pols ook een lichte zwelling..rood en jeuk ook.

    Ik begin dit nu wel erg raar te vinden. Heb een anti allergie pilletje genomen maar er gebeurt nog niks. Als t niet weg trekt ga ik weer naar de dokter.

    Is dit herkenbaar voor iemand?

    Ik zelf zit nu te denken aan een schimmelallergie.. omdat ik heb gedacht aan dat t de hazelnoten waren die ik toen at.. dan weer dacht ik de voortuin.. de appel.. etc.
    Maar op al deze plekken kun je schimmel hebben en misschien is dat t wel.

    Kan alleen geen link vinden met de plekken waar deze zwellingen voorkomen.

    Sorry voor de lange tekst maar wilde zoveel mogelijk info geven.

    Grt

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. ik zou in ieder geval naar de huisarts gaan en een uitgebreid allergieonderzoek laten doen.

    Reageer
    #3
    1. daar heb ik een afspraak voor staan maar volgens dr arts zal t alsnog heel moeilijk worden om t te achterhalen
    Reageer
    #4

    Niet geschoten is altijd mis...als dat niets zou opleveren vraag dan een verwijzing voor een internist

    Reageer
    #5

    Ja klopt het is daarom dat ik er ook mee wil doorgaan. Alleen vroeg ik me af of ik hier intussen misschien iets herkenbaar zou lezen

    Reageer
    #6

    Ik kan er zo helaas niets bij bedenken. Het zijn best vreemde klachten

    Reageer
Reageer op: Zwelling scrotum en anus mogelijk allergische reactie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief