Enorme pijn gehad links onder na teveel drinken.

  • #1

    Heb gisteren pizza op zon vet ding en 10 bier toen ik opstond was ik natuurlijk nog dronken geen pijn niks... Maar toen kwam het na 1 koffie...enorm pijn in mijn zij links onder mijn buik...zegmaar boven mijn lies...ik zat te zoeken op het internet en dacht eerst in paniek dat ik mijn lever nu echt kapot hebt gemaakt maar de lever zit kennelijk in het midden boven mijn buik rechts daar heb ik nooit pijn gehad dus dat is okeej.. Wat kan het nu precies geweest zijn? beetje stekende pijn misschien mijn darmen die al die rotzooi aan alchol moet afvoeren...

    10 bier is ook bizar veel , ik ben nu 31 en ben begonnen met drinken op mijn 20ste zo rond...zelf op mn 18de dronk ik geen druppel.

    gelukkig zit ik nu en de pijn is na 4 uur een heel stuk minder thank god...komt het toch nog goed...mijn lichaam is aan het herstellen denk ik EINDELIJK...soms drink ik dagen nuet maar de zon klein flesje jack daniels...en 4 bier...

    Ik ben niet echt verslaafd dat ik het MOET drinken anders word ik gek...drink het om me vrolijker te voelen...

    Nu zit ik me toch af te vragen wat is die pijn nou geweest links boven miijn lies...het voelt nog geerriteerd aan maar de pijn steken zijn voorbij.

    Dit is echt de druppel voormij ik raak geen druppel meer aan...dan maar wat sipjes...ik ben vandaag zo geschrokken van de pijn dat ik het geeneens meer durf.

    je ouders of vrienden kunnen zeggen om te stoppen makkelijk om dan door te gaan..maar als je lichaam inees pijn gaat doen en goed ook voor een dag dan luister ik daar wel zeker naar..

    Reageer
    #2

    [quote]Ik ben niet echt verslaafd dat ik het MOET drinken anders word ik gek...drink het om me vrolijker te voelen...[/quote]Dit klinkt toch echt wel als verslaafd!

    Het zijn je darmen die zijn gaan protesteren. Ze hebben nogal wat te verstouwen gekregen. Waarschijnlijk zul het resultaat daarvan terugvinden in toiletpot.

    Reageer
    #3

    nja whatever ik heb zon hevige pijn gehad of ik nu verslaafd ben ofnie ik drink GEEN alcohol meer, nooit meer. ben 3 keer na de wc geweest dus het meeste is eruit gelukkig. De stekende pijn is na 7 uur zo goed als weg alleen voelt het nog wel een beetje krampende aan dacht al dat het mijn darmen waren...jezus wat een dag.

    Reageer
    #4

    Het is natuurlijk nog maar de vraag of het ook daadwerkelijk van de alcohol was. Het kan evengoed de pizza zijn geweest. Nooit meer drinken is wellicht niet nodig. Alleen niet meer in die mate.

    Reageer
    #5

    bedankt voor de reacties.

    ja vet eten en bier is niet meer te doen, ik ben al slank van nature en zon bestel pizza en bier is gewoon slecht voor je. Dacht eerst ik eet lekker vet heb honger dan kom ik wat aan maar vandaag is een keerpunt, slank of niet ik ga gezonder eten ipv alleen vette troep ik kom er niks van aan.

    ik wil niet meer drinken eigenlijk, ik drink nu 10- of meer bier dat is uit den boze en word een probleem.

    Ben blij dat de pijn weg is dit is hopelijk een goed teken tis alleen nog een beetje kramp maar geen pijn...heb 1 boterham op vandaag maar dit lijkt me dan goed voor vandaag. Hopelijk een goede nachtrust dat mijn darmen rust kan krijgen en geen troep om te verwerken heeft.

    ik ben 31 ik zou beter moeten weten nou na vandaag heb ik het geweten!

    Reageer
    #6

    Heb gisteren een paar glazen chivas whisky gedronken na drank kreeg ik opeens links bij me buik/onderbuik lever gebied ofso pijn en steken heb dat nogsteers us dat door drankje en is het erg en gaat het weg en zo ja waneeer ?

    Reageer
    #7

    En nu rechter kant

    Reageer
Reageer op: Enorme pijn gehad links onder na teveel drinken.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief