Uitslag op me eikel na gebruik van XTC

  • #1

    Beste mensen,

    Ik weet niet of hier serieuze reacties op komen, maar ik wil het toch proberen. Ik gebruik zo'n een keer per maand/2 maanden XTC samen met mijn vriendin. Om lekker tot rust te komen en mooie gesprekken te hebben. Nu hebben we ook al 4x seks gehad op XTC. Omdat we dan zeker 5 uur door kunnen gaan zonder te stoppen! Dit is natuurlijk geweldig! Maar nu is het me opgevallen dat ik de dag erna witte puntjes met een grote rode vlek op me eikel. Het is op een enkele plek geconcentreerd. Het geneest wel maar de rode vlek blijft toch aanwezig. Het is verder niet echt pijnlijk maar ik voel het af en toe wel. Dit gevoel is echter neutraal. De week erna lijkt het ook alsof me piemel open wondjes heeft. Dit doet ook niet echt pijn.

    Ben hiermee al naar twee verschillende dokters gewest. Maar die zeggen dat het niet kan komen door de seks op de XTC. Ook al vind ik het vreemd dat het vier keer is gebeurt na dat we gebruikt hadden en ook nog seks hadden gehad. Als we geen seks hebben dan heb ik het namelijk niet.

    Als je hier op wilt reageren ga dan niet komen met het stomme commentaar dat ik me leven vergooi met drugs. Ik gebruik het 1 keer per maand of een keer per 2 maanden, ben gelukkig met wat ik heb en heb ook alles in me leven op orde. Maar wil gewoon af en toe niet nuchter zijn. Dus ga alsjeblieft niet de moraal ridder uit lopen hangen.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hallo beste,

    vind je het gek dat je een plekje op je eikel krijgt. Als ze bijvoorbeeld vijf uur aan m'n lul en ballen hebben likken hangen daar ook de vellen aan....

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Je zegt zelf dat je het niet krijgt als je geen seks hebt, dus ligt het volgens mij ook niet aan de XTC maar aan de lange seks die jullie hebben. Ja, dat wil ik wel geloven, dan zou ik ook wel behoorlijk schraal zijn.

    Reageer
    #4

    Oud topic, maar toch mijn reactie. Ik heb hetzelfde. Is door de xtc gekomen. Op m'n eikel trekt wel weg, maar heb na een half jaar nog steeds rode en geïrriteerde voorhuid. Klaarkomen is minder lkkr geworden.

    Reageer
Reageer op: Uitslag op me eikel na gebruik van XTC


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief