Dronken zonder drank

  • #1

    Hoi, ik ben een jongen van 15 en ik heb al een stuk of 3 maanden last van constante duizeligheid. Ook heb ik moeite met concentreren als ik bijvoorbeeld een tekst wil lezen. Ik ben al meerdere keren naar de huisarts geweest om mijn bloed te laten prikken en bloeddruk te meten alleen hier kwam geen oorzaak uit. Verder heb ik mijn ogen laten testen alleen hier was ook niks mis mee. Weet iemand misschien waar dit door zou kunnen komen en of ik er wat aan kan doen?

    Reageer
    #2

    Drink je cola? Koffie? Thee? Redbull 8tige ?
    Caffeine overgevoeligheid! Zou een optie zijn.

    Stop met cola, energydrinks, preworkouts, chocolade, thee en koffie...

    Probeer het eend

    Reageer
    #3

    Ik heb niet gevoel dat het daardoor komt, ik drink namelijk bijna geen koffie en opzich ook niet opeens heel veel cola/energy. Zou het misschien door drank kunnen komen? Ik drink namelijk weleens een biertje op feestjes enzo.

    Reageer
    #4

    Zou verwijzing vragen naar een KNO arts.
    Of opnieuw naar de huusarts en je probleem vastleggen.

    Is het aan zodra je wakker word? Of vanaf eeb bepaald tijdstip. Hou eens een logboek bij.

    Mvg

    Reageer
    #5

    Ik heb het eigenlijk constant. Dus is geen enkel moment dat het minder erg of erger is. Ben zojuist doorverwezen naar een neuroloog, alleen ben bang dat die het probleem ook niet gaat kunnen vaststellen.

    Reageer
Reageer op: Dronken zonder drank


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief