ik weet hoe je kan stoppen

 • #1

  Ik was een verstokte roker.Maar ik liep ook bij een psychiater en kreeg antidepressiva voorgeschreven.Een daarvan werd ook wel eens gebruikt bij het stoppen met roken.Het is dus alleen verkrijgbaar op recept of als je depressief bent.Het middel heet wellbutrin of bupropion.Ik wil graag dat andere rokers ook kunnen stoppen.Maar ik weet niet of jullie wat hebben aan mijn advies.Zodra de arts mij dat middel voorschreef en erbij vertelde dat deze antidepressivum ook werd gebruikt om te stoppen met roken was ik dolblij.De eerste twee dagen werkte het niet,maar na een paar dagen begonnen sigaretten me tegen te staan en nu vind ik ze ronduit smerig.Ik kan niet geloven dat ik ooit gerookt heb.Dus mensen,ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn advies.Misschien schrijft de huisarts ze wel voor.Ieder geval,veel succes.

  Reageer
  #2

  non zin ik ben 44 en rook al 20 jaar en gebruik al 2 jaar antidepressiva en rook nog en het smaakt me niets minder dus gelul!!!!!!

  en je moet nooit van roken naar pillen gaan omdat je denkjt dat helpt beide zijn heel slecht voor je

  Reageer
  #3

  Ik geloof ik een blijvend resultaat door oprechte eigen kracht. Als je echt iets wilt, dan kan het lukken door gewoon keihard je best te doen. met of zonder pil, uiteindelijk ben jij een niet-roker. Van harte gefeliciteerd,

  Reageer
Reageer op: ik weet hoe je kan stoppen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief