Kan iemand raad geven?

  • #1

    hallo,

    ik ben 7 weken geleden begonnen met coke snuiven maar sinds 5 weken terug doe ik het elke dag nu heb ik 2 weken last van hoofdpijn in mijn achterhoofd (spanningshoofdpijn) als ik al wat gesnoven heb maar ik krijg ook heel veel pijn in mijn neus en door het snuiten worden mijn ogen rood en ik wordt slecht gezind als de pijn komt ik ben overvemoeid maar door mijn werk en vele uren dat ik maak blijf ik nemen door te pijn savonds val ik niet in slaap en als ik in slaap val  dan is de pijn gewoon weg als ik wakker wordt  maar dan heb ik een heel droge mond of neus omdat mijn neus verstopt zit ik ben al toen 1 week gestopt maar als ik dan weer gebruik heb ik het na 4 lijnen weer terug kan iemand helpen wat ik hieraan kan doen?

    Reageer
    #2

    Stoppen met snuiven!!

    Reageer
    #3

    Ik zou ook eens kijken naar waarom je  behoefte hebt aan drugs. Vaak is dat om een leegte op te vullen. Zijn er onderliggende problemen waar je niet naar wil kijken? Als je bijvoorbeeld spanningen hebt, zijn er betere manieren om die te verminderen. En zorgen voor een zinnige bezigheden. Sporten, hobby's, vrijwilligerswerk. Dat geeft meer voldoening dan drugsgebruik.

    Reageer
Reageer op: Kan iemand raad geven?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief