Tramadol Zaldiar en ook Codeine

  • #1

    Hi dit is de eerste maal dat ik schrijf maar ik ben verslaafd aan alcohol maar ben al meer dan een half jaar clean en ook van speed speed al meer dan 9 jaar .

    maar ik blijf hervallen in men gebruik van tramadol 50mg en 100mg codeine en ik kan je verzekeren ik kan er ook niet van slapen ik heb ADHD en bij mij is ik wordt er zo hyper van dus had ik ook wiet geprobeerd maar daar kan ik ook niet van slapen en wordt ik ook niet echt rustig van .

    ne mijn gebruik van tramadol is toch een 500mg per dag of zaldiar met paracetamol er bij zo een stuk of 6 erbij het is zo erg dat ik heb me op de wacht lijst heb gezet om op te nemen want ik denk 1 pilletje zou wel eens teveel kunnen zijn .

    maar ik zit met hele harde artritis en dat gaat zomaar niet weg .

    ik hoop dat ik zo snel mogelijk geholpen kan worden en dat er een oplossing wordt gezocht voor de pijn .

    dit is men allereerste maal dat ik schrijf en ik hoop dat ik jullie er niet mee lastig val

    dank u

    toytoy

     

    Reageer
    #2

    Dat is wel heel vervelend voor je. Maar wel heel erg goed, dat je zelf het initiatief neemt om wat aan de medicijnverslaving te doen !!! Chapeau

    Reageer
Reageer op: Tramadol Zaldiar en ook Codeine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief