Roken na een operatie

  • #1

    Hallo mensen,

    Ik ben in juli vorig jaar geopereerd. Heb een maagverkleining gehad. Nu zijn we 7 maanden verder en ben ik al 30 kilo kwijt, waar ik erg blij mee ben.

    Ik heb voor de operatie gewoon gerookt, wat natuurlijk slecht is. Na de operatie ging het een week goed, en daarna ben ik weer begonnen (zo dom!)
    Ik ben 3 dagen geleden weer gestopt! En ben van plan dit zo vok te houden, het gaat opzich redelijk goed. Maar nu komt mijn probleem: na het stoppen met roken zeggen velen dat ze een paar kilo’s aankomen. Niet alleen omdat ze dan meer gaan eten maar omdat er een stofje in een sigaret schijnt te zitten waardoor je niet aankomt (ergens gelezen). Maar nu ben ik dus bang dat ik weer kilo’s aankom. Ik beweeg wel voldoende, en met mijn eten is niks mis. Maar die angst is er wel. Ik wil niet dat al die moeite voor niks is geweest. Zit nu op de 84 kilo, en mijn doel is de 70 halen.

    Iemand ervaring hiermee??

    Liefs Lola

    Reageer
Reageer op: Roken na een operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief