Onrustig gevoel na week veel alcohol

 • #1

  Voel me heel onrustig ik drink normaal gesproken niet.  En heb afgelopen week een best grote hoeveelheid alcohol op. Nu dus niks en voel me onrustig en benauwd. Lijkt ook of ik noeite heb, met ademhalen. Is er eengevaar wat kan komen met t plotseling stoppen.

  Reactie
  #2

  Ik denk vooral dat dit signalen zijn die wijzen op overmatig alcoholgebruik, een weekje drinken betekent een fikse aanslag op de gezondheid dus het lichaam is even op, veel vitaminen en rust en niet meer drinken. Zeker geen week achter elkaar. Succes!

  Reactie

  Heb je last van klachten als gevolg van alcohol, drugs en/of roken?
  En maak je je zorgen of ben je onzeker over je gezondheid?
  En heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum?

  Overweeg dan de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kosteloos gezondheidsonderzoek.
  Meer weten?
  LEES VERDER

  doktergezondheidsonderzoek
  #3

  Misschien goed om je eens te verdiepen in wat overmatig alcoholgebruik allemaal doet met je lichaam. Zo zorgt het, door de snelle suikers, voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Verder is het een aanslag op je enzymcapaciteit; zorgt het voor vrijmaking van histamine in je lichaam; zorgt het voor afbraakproducten in je lichaam; is het een belasting voor je lever; is het slecht voor je hersenen enz. Stoppen lijkt me geen risico te geven maar je voelt die ontregelingen extra. Voor verslaafden kan daarom reden zijn om door te blijven drinken want dan voel je de ontregeling eventjes niet.

  Reactie
Reageer op: Onrustig gevoel na week veel alcohol
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief