Erectiestoornis?

  • #1

    Ik ben 38 en heb sinds kort een nieuwe relatie. Tot nog toe nooit erectieproblemen ondervonden, integendeel.

    Ik heb een paar keer per week seks met mijn vriendin en meestal is dit heerlijk. Alleen wanneer zij mij pijpt voel ik dat weliswaar heel goed en het is lekker alleen mijn penis wordt dan weer slap en dat is erg vervelend.
    Met de penetratie heb ik ook 2 keer een probleem gehad, hij wilde niet stijf worden en omdat ik extra ging concentreren gebeurde er helemaal niets.

    's Ochtends heb ik altijd en lang een enorme stijve penis dus hij kan wel degelijk goed stijf worden.

    Inmiddels begin ik te lijden aan faalangst. Wat is er aan de hand, begint zich een erectiestoornis te ontwikkelen of zit het volledig tussen de oren?

    Wat kan ik eraan doen? Naar de dokter gaan en dan?

    Reageer
    #2

    U stelt de diagnose eigenlijk zelf al. Omdat u een goede ochtenderectie kunt krijgen, is er geen fysiek probleem.

    Seksualiteit is in de meeste gevallen psychisch en het lijkt erop dat dit in uw geval ook zo is.

    Reageer
    #3

    Ja dat denk ik ook eerlijk gezegd.

    Maar wat is daar aan te doen, want zo wordt het probleem alleen maar groter?

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Dank!

    Reageer
    #6

    Vaak zijn prestatiedwang en faalangst de grote boosdoeners bij ontspannen en relaxte seks. Mijn advies zou zijn voorzichtiger naar elkaar toe proberen te groeien en wederzijds respectvoller proberen te zijn in de elkander gegunde intimiteit. Seks is meer dan piemeltje in kutje. Juist het samenzijn, heel dicht bij elkaar te zijn en dat intens te kunnen beleven, laat seks vanzelf weer een echte diepe belevenis worden.

    Reageer
    #7
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het duurt gemiddeld tweeënhalf jaar voor mannen met erectiele dysfunctie (we noemen het geen impotentie want dat schijnt een woord te zijn dat voor mannen averechts werkt) voor het eerst met hun klacht bij hun huisarts binnenstappen. Voorafgaand aan dat bezoek hebben ze dan eerst geprobeerd het probleem te ontkennen, vervolgens geprobeerd het probleem voor iedereen (inclusief partner en vrienden) te verbergen, om tenslotte hun heil te zoeken bij middelen (van kruiden tot neppillen) die via het internet verkrijgbaar zijn. Pas als hun partner (vaak een vrouw), na ongeveer tweeënhalf jaar zegt: ‘Zeg Kees, zou je het niet eens gewoon met de huisarts bespreken?', trekken ze de stoute schoenen aan.

    Reageer
    #10

    Ik heb nou al 7 maanden last van erectie problemen en soms plasdrang. En licht in mijn hoofd heb ik al 5 jaar.. Nou heb ik vanaf januari een mri gedaan en al 4 jaar bang voor ms.. Maar alles was schoon. Maar toch blijft de twijfel zeker door die erectie en heel de dag licht in mijn hoofd. En onrustig. Heb wel hypochondrie.. Zit ik nou zo verkeerd met ms dit kan toch niet alleen maar psychisch zijn?

    Reageer
    #11

    Dat kan wel degelijk psychisch zijn. Er zijn namelijk geen andere aanwijzingen voor MS.

    Reageer
    #12

    Nou heb ik 2 dagen geleden opeens in mijn bed geplast. En dat maakt ook wel onrust. Je bedoeld zeker dat uitval en kracht verlies niet aan de orde is zeker?

    Reageer
    #13

    En licht in je hoofd en onrust is niet echt een ms ding zeker? Na 5 jaar klachten zouden ze toch iets op een mri gezien moeten hebben dan bedoel je? Snap niks van een erectie stoornis

    Reageer
    #14

    MS zou dan zeker op de MRI gezien zijn. Ik denk toch dat het stress gerelateerde klachten zijn. Vraag aan je huisarts een verwijzing voor een psycholoog

    Reageer
Reageer op: Erectiestoornis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief