erectie

  • #1

    Erectieproblemen - Stress, Angst:

    Hallo, ik ben 19 jaar en ik heb soms erectieproblemen. Ik heb er al redelijk wat over gelezen en ben bijna zeker dat het gaat om faalangst, stress, want als ik alleen ben, heb ik daar nooit last van. Maar als mijn partner erbij is, ben ik vrij zenuwachtig en angstig om te falen tijdens het vrijen.

    Als ik helemaal ontspannen ben tijdens het zoenen ofzo dan gaat het zonder problemen maar als ze haar hand erop legt ofzo klap ik toe of ben ik bang en gebeurd er niets.

    Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen? Dit verbeterd natuurlijk wel naar volgens je relatie maar mijn vriendin verlangt naar seks, en had gedacht aan een hulpmiddeltje zodat ik kalmeer en zelfverzekerder word

    Reageer
    #2

    Wat dapper van je om je probleem zo ter sprake te brengen. Wist je dat hier de kern van het probleem ligt. Eigenlijk door open en kwetsbaar te zijn, verdwijnt het als sneeuw voor de zon. Rest je nu dus dit ook bij je partner te durven.

    Ja, hier zijn truucjes voor, en wel hele leuke. Bijvoorbeeld, je kunt de coïtus uitstellen, door bijvoorbeeld meer nadruk te leggen op het voorspel, en dat niet zozeer de techniek ervan en wat je dus wel en niet zou moeten doen, maar door je aandacht te verleggen naar bijvoorbeeld een voet (je kunt heerlijke massages geven) een been (dat kun je eindeloos strelen, en dan diep in en uit blijven ademen, hierdoor ontspan je) of een bil, als je begrijpt wat ik bedoel.

    Door zo bezig te zijn met de presatie, door te willen voldoen aan de verwachting die jij denkt dat je partner heeft, kun je dus dichtslaan, heel begrijpelijk en heel veel mannen hebben hier dus last van.

    Door dus meer stil te staan en je echt af te vragen wat je partner fijn zou vinden, en door meer te doen wat jijzelf zou willen doen, verdwijnt de faalangst vanzelf, daar hoef je dus niets extra`s aan te doen.

    Pilletjes kun je altijd nog nemen, bijvoorbeeld valeriaan. Maar dan moet je in het vervolg als je gaat vrijen altijd die pillen meesjouwen, en dat is best lastig als je in je adamskostuum staat...

    Ik hoop dat je hier iets aan hebt, dat je de essentie begrijpt van wat ik probeer uit te leggen.

    Ik heb zelf geworsteld met dit probleem en ben dus begonnen met de voet en ik wordt nu geroemd om mijn heerlijke vrijen, heelijk die complimentjes. Ik in deel ze nu ook makkelijker uit als mijn partner iets doet dat ik héél fijn vind.

    Reageer
    #3

    ik dank je echt om jou reactie, en zal dit zeker toepassen hoop dat het dan werkt.. maar dan kun je nog het probleem hebben dat je een erectie hebt en tegen dat je je broek uitgedaan hebt, dat deze alweer weg is heeft ook met stress te maken.. of dat hij tijdens het vrijen slap komt.. dan ben ik daar weer bang voor.. maar denk dat het wel moet lukken met jouw raad.. anders zit ik helemaal in de put 🙁 Nja dus jij weet ook hoe vervelend het kan zijn.. je wilt het maar je kunt het niet en toch ben je niet impotent echt een moeilijke gedachte.. en thuis hoef ik maar aan iets te denken en daar is hij :d ik breng je zeker nog verslag uit 😉 mensen met andere suggesties mogen nog altijd reageren hé..

    bedankt

    Reageer
    #4

    Heel herkenbaar, en zeker bij weinig geoefende heren een veelvoorkomende 'klacht'. Oefening baart kunst.

    En met vallen en opstaan. Vergelijk het een beetje met een babietje. Die viel ook telkens bij de eerste stapjes, maar die stond weer op en rent, fietst, danst nu dat het een feest is!

    het vervelende is dat je het bij mannen gelijk ziet, tja balen. Maar ik ken dus vrouwen die op hun 35-ste nog steeds niet durven en gestrest vrijen! dat is dan weer het nadeel dat het bij vrouwen vaak verborgen blijft.

    Lekker jezelf zijn en succes ermee

    Reageer
    #5

    inderdaad, nu lijkt het al beter tegaan maar zal nog eventjes duren voor ik er klaar voor ben.. alles functoineert nu zoals het moet als ik bij haar ben, meestal toch , maar mijn penis is nog heel gevoelig wat ik daarmee bedoel dat hij rap weer uit erectie valt, als we eventjes niets meer doen ofzo.. daarom wacht ik liever nog eventjes zou niet willen dat we bezig zijn en hij dan opeens uit erectie valt..

    Reageer
    #6

    Je kunt en mag niet verwachten dat dit soort psychische processen instant relief brengt. Ik denk dat Joy bedoeld met oefening baart kunst dat je juist moet oefenen en stapje voor stapje succes boekt.

    Reageer
    #7

    [b]Bassie schrijft:[/b]
    [quote]Je kunt en mag niet verwachten dat dit soort psychische processen instant relief brengt. Ik denk dat Joy bedoeld met oefening baart kunst dat je juist moet oefenen en stapje voor stapje succes boekt.[/quote]

    ja inderdaad maar toch heeft het veel te maken met wat er in je hoofd omgaat hoor.. vind je op iedere site terug over erectieproblemen..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Seks heeft ook veel met gevoel te maken, het moet voor beidde goed voelen, zorg dat je vertrouwd raakt met elkaar.
    Ook is het handig als je niet te veel nadenkt tijdens de seks, bloed wat naar je hersens gaat is op dat moment harder nodig daar beneden, probeer te genieten van de kleine dingen zoals een strelingen en geef elkaar feedback zodat jullie weten wat je goed doet en wat beter kan.

    Reageer
Reageer op: erectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief