Te nauwe voorhuid Dokter schrijft hormoonzalf voor

  • #1

    Een vriend van me heeft een veel te nauwe voorhuid. Op mijn aanraden is hij naar zijn huisarts gegaan die hem Betamethasonzalf 1mg/g heeft voorgeschreven (een hormoonzalf met corticosteroïden). Deze zalf zou zijn ‘slurfje’ soepeler maken. Als ik lees waar deze zalf voor is (psoriasis, eczeem) vraag ik me af waarom de huisarts dit voorschrijft. Kan zo’n zalf geen kwaad? Moet hij niet gewoon naar een specialist?

    Reageer
    #2

    Een medisch specialist voor een te nauwe voorhuid is niet nodig, tenzij de optie circumcisie de enige is, dan is de chirurg aan zet.
    Deze zalf ken ik niet voor deze indicatie

    Reageer
    #3

    Deze zalf maakt de (voor)huid soepeler.
    Op die manier zal zijn "slurfje" beter om zijn penis heen passen.

    Reageer
    #4

    hallo 🙂
    volgende goed bedoelde raad.
    heb hetzelfde mee mogen maken, had ook veel te nauwe voorhuid.
    ook verschillende zalfjes gehad, hielp allemaal niets.
    geloof me....maak stampij bij de dokter (heb ik uiteindelijk ook gedaan).
    laat hem je naar een specialist verwijzen.
    ik ben besneden en er is een wereld (van plezier) voor mij open gegaan.
    doe het !! spreek de huisarts aan !! laat je niet met een kluitje in het riet sturen !!
    geloof me het is het waard.
    en hoe eerder hoe beter.
    succes

    Reageer
    #5

    je eigen zoo snel mogelijk laten besnijden en dan srak mogelijk d.w.z.degeele voorhuid laten verwijderen.je bend meschien gewend om je met je voorhuid aftetrekken maar zonder voorhuid gaat het zelfs beter.

    Reageer
    #8

    Hallo,

    Ik ben 20 jaar en heb last van een te nauwe voorhuid, als ik een stijve heb kan ik niets zien van mij eikel zo nauw is het, ik zie er dan ook tegen op om sex te, het lijkt me erg pijnlijk. Ook aftrekken gaat niet want de huid gaat niet over de eikel heen.

    Wat moet ik hiermee aan....

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    beste tom ik adviseer om je zo snel mogelijk te laten besnijden.ik heb mij op 55jarige leeftijd laten besnijden vanwege een te lange voorhuid.hoe ik dit heb ervaren?fluitje van en cent,er is meschien een besnijdenis centrum bij jouw in de buurt en kan je binnen 2a3weken besneden worden.de eerste 3a4weken geen seks niet rukken of neuken wand het moet goed genezen en de eerste 3maanden de penis recht in je slip houden.na mij besnijdenis ben ik voorzichtig gaan rukken met duim en wijsvinger en gebruikte ik baby poeder om zo snel mogelijk een hoornlaagje te vormen op mijn eikel.de kosten zijn 310euro dus daar hoef je het niet voor te laten.ik vind het heerlijk om een besneden lul te hebben voeld lekker aan in mijn slip en rukken doe ik droog en krijg altijd een hevig orgasme en neuken gaat ook prima.het is een heel verhaal als je nog vragen heefd stel ze maar op deze site.

    Reageer
    #11

    Blijf er een soort van litteken over?

    Reageer
    #12

    Ja, er blijft een litteken over maar anders dan je verwacht bij operaties van de dikke huid op andere plekken.

    De voorhuid is heel erg dun, dus je houdt geen ribbels of zo over maar je ziet wel wat kleurverschil op de overgang tussen de huid die onbesneden blijft en het omgeklapte stukje huid.

    Absolute aanrader, nooit meer klachten gehad. En niemand die het opvalt want het staat heel natuurlijk.

    Reageer
    #13

    tom je kan zelf kiezen voor een besnijdenis stijl.ik ben los strak besneden maar zou nu kiezen voor strak.overleg met de arts voor welke stijl je kan ook kijken op goolge besnijdenis en dan home daar staan foto"s van besneden mannen.veel sucses.

    Reageer
    #14

    Okey ik wil me laten besnijden, moet dat persee via de huisarts of kan ik zo een afspraak maken, en waar meot het eigenlijk gebeuren?

    Reageer
    #15

    je heb geen verwijzing nodig van een huisarts.ik weet niet waar je woond maar er zijn verschillende centra's in nederland.tip:scheer met mes en zeep van te voren je schaamhaar weg in verband met higiene.veel sucses met je besnijdens.

    Reageer
Reageer op: Te nauwe voorhuid Dokter schrijft hormoonzalf voor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief