Hele nauwe voorhuid

  • #1

    Ik ben een man van in de 50 en heb een hele nauwe voorhuid, ik heb mijn eikel nog nooit gezien, stijf of slap dat maakt niet uit ik krijg mijn voorhuid niet naar achteren, het eindigt gewoon in een soort tuitje. Ik denk dat mijn moeder vroeger niets heeft gedaan aan de ontwikkeling er van ofzo met oefeningen.
    Ik heb er eigenlijk zelf nooit last van gehad maar mijn hedendaagse vriendin zei dat het onhygienisch is en ik er toch eens iets aan moest laten doen.
    Is dat nu nog mogelijk op mijn leeftijd ?

    Bedankt voor het meedenken.

    Reageer
    #2

    Vanzelfsprekend kun u zich laten besnijden. Het is zelfs niet uitzonderlijk om het op uw leeftijd te laten doen. En inderdaad komt het de hygiëne van uw piemel ten goede.

    Bespreek het even met uw huisarts voor een verwijzing naar de chirurg voor een circumcisie, het is een kleine ingreep.

    Reageer
    #4

    Bedankt, dan ga ik deze week een afspraak maken met de huisarts.

    Reageer
    #5

    Succes, en laat nog even weten hoe het ging.

    Reageer
    #6

    je eigen zoo snel mogelijk laten besnijden.ik heb op mijn 55ste jaar strak laten besnijden d.w.z.als de penis slap is dan is de eikel volledig ontbloot.bevald mij uitstekend.

    Reageer
    #7

    Ik was 18 jaar toen ik me heb laten besnijden. Bij het vrijen kneep de nauwe voorhuid mijn eikel af, en dat was soms best pijnlijk, en mijn eikel werd helemaal paarsrood. Niet fijn.

    Nu heb ik nergens meer last van en kan ik heerlijk lang vrijen omdat de eikel wat minder gevoelig is. Ik zou niet anders meer willen.

    Reageer
    #8

    Ik ben naar de huisarts geweest en ze was het met me eens na een klein onderzoek, ik kan een afspraak maken met de uroloog van het nabije ziekenhuis ze heeft mijn gegevens doorgegeven dus dat is de volgende stap nu.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    als je bend besneden je eerte 2weken laten genezen.als je eigen gaat aftrekken baby of talk poeder gebruiken om zoo snel mogelijk een hoornlaagje te vormen.geen glymiddel daar word de eikel week van. veel sucses.

    Reageer
    #10

    [b]Maaike schrijft:[/b]
    [quote]Succes, en laat nog even weten hoe het ging.[/quote]

    Hallo. Ik laat nog even weten hoe het ging.
    Ik ben 3 weken geleden geholpen en het was niet echt prettig moet ik zeggen.
    Ik moest om half 9 in het ziekenhuis zijn en kwam om een uur of 8 aan omdat ik nooit ergens te laat wil komen. Ik kreeg te horen dat ik naar een zaal mocht gaan om daar te wachten, ik was ingepland om 3 uur, dus ik vroeg moet ik dan tot 3 uur daar wachten ? Ja inderdaad, dat wilde de dokter omdat als er iemand uitvalt er dan iemand anders kan worden geholpen gelijk. Ik protesteerde natuurlijk en zei dat ik dat echt niet van plan was en zei dat ik net 20 minuten lopen van het ziekenhuis woonde. Het was die dag ook nog eens tropisch heet. Na enig overleg mocht ik naar huis gaan, ik zou dan om half 1 weer worden terug verwacht. Zo ging het dus gelukkig.

    Ik had, in overleg, gekozen voor een rugprik waarmee het onderste deel van mijn lichaam gevoelloos zou worden. Ik kreeg de injectie, welke erg meeviel, na een paar minuten werd er getest of het al werkte, maar nee ik voelde alles nog, nog een tijd wachten maar ik bleef alles voelen, toen werd er besloten nog een injectie te geven. Weer een tijd wachten, maar ik bleef nog alles voelen, toen werd er besloten dat ze toch maar vast gingen beginnen en ik werd naar de operatiezaal gereden en verder klaar gemaakt. Ik voelde nog steeds mijn onderlichaam, en toen ik achter mijn rug een dokter OH OH hoorde zeggen, zei ik dat een patient op een operatietafel dat liever niet hoort zeggen door een dokter. Maar dat was niet bedoeld voor mij. Afijn om een lang verhaal kort te maken, ik weet daarna niets meer en kwam weer bij op de bijkomzaal, ze hadden me toch ook maar licht in slaap gemaakt omdat ik een beetje in paniek begin te raken en last begon tek krijgen van hyperventilatie.
    Op dat moment voelde ik mijn onderlichaam dus niet, er werd ook gezegd dat het wel eens laat kon worden voordat de verdoving was uitgewerkt, uiteindelijk ben ik de nacht in het ziekenhuis moeten blijven en ben de volgende ochtend zo gauw het kon vertrokken.

    Ik heb daarna een week nog aardig veel pijn gehad en het zag er niet uit, ik dacht echt dat komt nooit meer in orde.
    Ik werd s'nachts ook geregeld wakker van de pijn omdat ik een erectie had gekregen, dat gebeurt me namelijk nogal eens.
    Ik had op dat moment echt spijt dat ik het had laten doen.
    Ik heb ook geen enkele pijnstiller gebruikt want dat is tegen mijn principe, ik voel dan toch maar liever de pijn, of het moet echt ondraaglijk zijn.

    Nu na 3 weken is het aardig bijgewerkt allemaal, de hechtingen zijn losgelaten en alles begint weer redelijk te functioneren en er normaal uit te zien.
    Sex heb ik nog niet gehad, daar moest ik de afgelopen 3 weken echt niet aan denken en langere tijd fietsen is nog pijnlijk, een uurtje is te doen maar dan moet ik echt stoppen.
    Hopelijk is alles echt weer helemaal normaal over een week of zo, ik moet 12 oktober terugkomen voor controle.

    Reageer
    #11

    Ik herken je verhaal helemaal! Ik ben erg blij dat ik heb laten doen; langer vrijen zonder klaar te komen en minder kans op SOA.

    Reageer
    #12

    gefeliciteerd met je besneden penis.ik heb op deze site geschreven dat ik ook op 55ste jaar heb laten besnijden.bij mij was het na 2weken practich genezen.ik kon na 3weken weer neuken en aftrekken met advies die ik heb gegeven.ik denk dat jij een beetje pech heb gehad maar wens je veel plezier met je besneden penis.ik hoor over 3maanden hoe het gaad.

    Reageer
    #14

    Als ik een stijve heb kan ik mijn voorhuid niet naar achter krijgen zonder pijn is het beste dan laten besnijden

    Reageer
    #15

    Dat zal dan waarschijnlijk het beste zijn. Ga naar de huisarts en bespreek het met hem/haar

    Reageer
Reageer op: Hele nauwe voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief