Vreemde klachten

Online ZorgZus
 • #1

  Goedemiddag,

  Sinds een week of twee last van vermoeide benen. Net of je de hele dag door de stad hebt geslenterd. Last van mn onderrug, hoofdpijn, veel plassen, raar gevoel in onderbuik, vermoeid zijn en vreetbuien. Ook een hoge hartslag in rust, vanochtend 110 en de straks 96. Bloeddruk van 134/88.

  De net een zwangerschapstest gedaan, negatief. Maar ik kwam erachter dat hij maar houdbaar was tot 2012. Wat denken jullie? Morgen een nieuwe halen en opnieuw testen met ochtendurine of heeft het er niets mee te maken met mijn klachten?

  Reageer
  #2

  Ben je overtijd?
  Wanneer was de eerste dag van je laatste menstruatie?
  Hoe oud ben je?

  Reageer
  #3

  Geen idee nog niet ongesteld geworden, ik heb mn pil 2 maanden doorgeslikt. Maar lastige darmen en vaak diarree. Ik denk dat dat ongeveer 24 januari was. En ik ben 22.

  Reageer
  #4

  Als je vaker diarree hebt, zou dat invloed op de pil kunnen hebben.
  Morgen dan toch maar eens even een nieuwen test doen.

  Reageer
  #5

  Soms iedere dag na het avondeten, en soms een keer niet. Maar gemiddeld zo'n 4/5 keer per week na het avondeten. Dan heb ik mn pil al geslikt. Binnen 4 uur. Ik zal morgen nog een test halen, dinsdag testen.

  Reageer
  #6

  Die vier uur na het innemen zijn van toepassing bij incidentele diarree. Als je echter enkele dagen achter elkaar diarree hebt is het een ander verhaal.

  Reageer
Reageer op: Vreemde klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief