zwanger

  • #1

    Hallo

    Ik ben een jonge van 17jaar en ik heb een probleem. Ik heb onlangs een relatie gehad met een meisje van 8maande. op 13mei heb ik sex gehad met haar en op 15mei heb ik het uitgemaakt. Op 16mei beweert ze da ze zwanger is. Ze beweert dat ze 3testers heeft gebruikt en bloed heeft laten trekken bij de dokter op di zelfde dag. En dat het allemaal positief is. Ze zegt ook dat ze het kind niet wil weg doen. En vandaag de dag beweert ze nog steeds dat ze zwanger is. nu vraag ik mij af kan het zijn dat ze na 3dagen al weet dat ze zwanger is? Zo ja, wat moet ik dan doen?

    Reageer
    #2

    Dat is dus grote onzin !!!!!! Onmogelijk!!!!
    Ze kan pas op z'n vroegst ruim 2 weken na de seks weten of ze zwanger is en absoluut niet eerder.
    Misschien zegt ze dat alleen maar omdat je het uit hebt gemaakt en je zo terug wil.

    Laat je vooral niet gek maken. Ze liegt.......
    Tenzij ze eerder al is zwanger geraakt.

    Vertel haar maar dat je voor de zekerheid nog een test wilt en dat je samen met haar naar de huisarts gaat omdat je er wel bij wilt zijn en dat dan meteen met de huisarts wilt bespreken.

    Reageer
    #3

    Ze beweert dat ze de pil nam en dat op 16mei de pille op ware en dat ze haar regels moest hebben en dat ze die nog niet heeft. Ik heb gezegt tegen haar dat ik een nieuwe bloedtest wil doen en ze zegt da ze daar geen tijd voor heeft.Ik heb gezegt dat als ze egt zwanger is dat ik binne 14weken een DNA test wil doen en toen begon ze wenend weg te lopen.

    Reageer
    #4

    Dat dacht ik al........
    Natuurlijk heeft ze daar geen tijd voor.....Ik zou het maar snel vergeten als ik jou was...

    Als het van 13 mei moest zijn, zou dat pas op het eind van de maand, begin volgende maand getest kunnen worden. Niet eerder.
    Als ze dus op 16 mei positief getest heeft zou dat van seks moeten zijn van eind april/begin mei. En dan zou ze ook nog de pil niet goed moeten hebben genomen.

    Reageer
Reageer op: zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief