Pijn linksonder in buik na MAP

  • #1

    Hallo,

    16 maart heb ik seks gehad met mijn vriend, maar is de condoom gescheurd, hij is wel buiten mij klaar gekomen. Ik slik niet de pil, dus heb ik voor de zekerheid binnen 12 uur de morning after pil ingenomen. Ik heb sinds een paar dagen pijn linksonder in mijn buik. Dit vooral bij het aanspannen van mijn spieren bij sporten of naar het toilet gaan. Ik maak me nu best zorgen hierover.

    Ik probeer mijzelf voor te houden dat deze pijn komt doordat ik een aantal dagen een moeilijke stoelgang had, gister had ik ineens diarree. Maar de pijn houdt aan.. Wat denken jullie hiervan?

    Reageer
    #2

    Eer kunnen natuurlijk meerdere redenen zijn voor de klachten, maar een zwangerschap is wel het meest onwaarschijnlijk. Er heeft geen zaadlozing geweest en je hebt de MAP geslikt.

    Reageer
    #3

    Hoi Tandor,

    Bedankt voor je reactie, geruststellend dat jij hier zo over denkt. Hoop dat er inderdaad niets aan de hand is ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #4

    Hi hoe is dit afgelopen ik heb ook linksonderin de buik klachten na de map te hebben ingenomen. Ik ben bang dat het mijn vruchtbaarheid heeft aangetast!

    Reageer
    #5

    De MAP tast je vruchtbaarheid niet aan!

    Reageer
    #6

    Wat zou het kan kunnen zijn? Het voelt links onderin de buik als mijn spieren of iets wordt samengetrokken. Ik heb de map al een maand geleden genomen en toen had ik ook zulke klachten. Ook lage rugpijn. Het is beide mild maar wel aanwezig soms. Ik dacht misschien komt het door alcohol gebruikt. Maar las ook iets van eierstok cyste maar maakt ik mij nu zorgen om. Stress kan ook een oorzaak zijn dat ik het nog voel??

    Reageer
    #7

    Allemaal mogelijkheden.
    als je er ongerust over bent, moet je even naar de huisarts gaan met de klachten

    Reageer
Reageer op: Pijn linksonder in buik na MAP


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief