Na eerste keer seks, bruine afscheiding gehad, ben ik zwanger?

 • #1

  Hallo,

  Ik heb afgelopen zondag (14/10) voor het eerst seks gehad. Ik was er niet zeker van maar het gebeurde toch, zonder condoom, ik ben wel aan de pil. De jongen waarmee ik seks heb gehad is niet in mij klaargekomen. Wel is mij verteld zwanger te kunnen worden door voorvocht.
  Ik ben dus ook aan de pil, ik had na mijn laatste dag van de menstruatie(vrijdag 12/10) op zaterdag (13/10) weer mijn eerste pil genomen. Na de seks heb ik op maandag last gehad van wat bruine afscheing. Dit was eenmalig, ik heb het verder niet gehad. Wel heb ik deze dagen nog wat wit-achtige afscheiding. Ben ik zwanger? Of wat is er allemaal aan de hand?

  Nu zit ik aan de Naproxen (ontstekkingsremmers) maar kan dit de pil niet laten werken?

  Ik hoop op een duidelijk antwoord!
  Alvast bedankt!

  Reactie
  #2

  Ik hoop dat de sex de zorgen waard was! Bruine afscheiding heeft volgens mij niets te maken met zwangerschap, maar is waarschijnlijk een beetje bloed dat door het vrijen is gekomen. Witte afscheiding ids normaal als je sex hebt. Bij de bijsluiter van Naproxen staat niet dat het de werking van de pil beinvloedt, dus je bent gewoon beschermd tegen zwangerschap, no worries!

  Reactie
  #3

  Voorvocht:
  http://www.nvsh.nl/opinie/voorlichtingVoorvocht.htm

  Reactie
  #4

  Ik zit met het zelfde probleem de jongen is in mij klaar gekomen en omdat ik het druk had deze maand ben k vergeten om optijd na de stopweek te beginnen met de pil ik ben 17 en ben heel bezorg of ik zwanger ben kan astjeblieft iemand mij helpen

  Reactie
  #5

  Wanneer heb je de onbeschermde seks gehad? In welke week van de pil of was het in de stopweek?

  Reactie
  #6

  Nee ik heb 11 van de 21 pillen geslikt! Ik moet nog tot 13 februari!

  Reactie
  #7

  Wanneer heb je dan nu de seks gehad?
  Ben je daarna met de pil verder gegaan?
  Hoeveel dagen ben je te laat met de pil begonnen? en op welke datum?

  Je zult me toch iets meer informatie moeten geven. Anders kan ik je vraag niet beantwoorden.

  Reactie
  #8

  Ik heb afgelopen zaterdag de nacht op 1 tot 2 februari de seks gehad. Ik ben deze strip op 24 januari begonnen en was daarmee 2/3 dagen te laat begonnen en ben gewoon verder gegaan met m'n pil na de seks!

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Als je te laat met de pil begint na de stopweek, moet je de eerste 7 dagen een condoom gebruiken. Je hebt dus na die 7 dagen seks gehad, in principe ben je dan gewoon beschermd.

  Reactie
  #10

  Oke echt super bedankt! Geeft al een stuk meer gerust stelling om het van iemand te horen!

  Reactie
  #11

  haii als je ontmaagd bent en de dag daarna stippeltjes bloed op je ondergoed ziet of een bruine afscheiding is het dan iets ergs? De Morning After pil is wel in genomen

  Reactie
  #12

  Dat zal een gevolg zijn van het ontmaagden. Dat is dan niets ergs. Alleen als de klachten meerdere dagen aanhouden, is het goed om naar de huisarts te gaan.

  Reactie
Reageer op: Na eerste keer seks, bruine afscheiding gehad, ben ik zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief