even een rare vraag misschien..

  • #1

    Ik zit ergens een beetje mee in mijn maag..

    Ik heb 4 jaar de pil microginon 50 geslikt en heb altijd erge menstruatie van 8 dagen lang heel hevig.

    Nu is het zo dat ik in mijn 2e maand zit dat ik gestopt ben met de pil omdat ik er erge last van had toen ik de pil sikte.

    Maar nu heb ik nadat ik gestopt ben met de pil 1 keer een ''normale'' menstruatie gehad ( voor mijn doen)
    en nu ben ik afgelopen woensdag weer geworden, nou ja in totaal 2 drupjes bloed verloren en toen ging het over in rose en wat oud bruin spul....
    Nu hebben we wel een kinderwens ( en ook al gezonde dochter van 4) maar mijn mannetje is niet in mij klaar gekomen...Kan ik alsnog zwanger zijn??

    Heb helemaal geen klachten verder, niet misselijk niet moe wel pijnlijke borsten gehad 2 weken terug een aantal dagen maar ook niet veel plassen.
    Heeft iemand van jullie een idee wat het kan zijn??

    Groetjes stefanie

    Reageer
    #2

    Wel wil ik er nog even bij zeggen dat ik wel erg veel last heb van witvloed al 3 weken en we wel een kinderwens hebben maar dat ik eerst zou ontpillen zoals ze dat altijd netjes zeggen...

    Reageer
    #3

    Niemand een idee????

    Behalve dan een zwangerschaps test doen maar dat doe ik over 2 weken pas want als het wel innesteling is geweest zou die volgens mij toch nu nog niet positief aan geven..

    (bij mijn vorige zwangerschap kwamen we er pas achter met 12 weken, door de pil zwanger) dus ook daar heb ik niets aan).

    Reageer
    #4

    Ik heb inmiddels een test gedaan ( maandag middag) en die was negatief (huismerk jumbo).
    Toch ben ik gisteren even bij de huisarts geweest omdat die mij goed kent qua cystes en de zwangerschap.

    Nu is mij verteld dat ik alsnog wel zwanger kan zijn omdat mijn eerste ongi goed was na het stoppen van de pil en dat die 2 drupjes bloed kan wijzen op innesteling, nu moet ik vrijdag ochtend mijn urine weer inleveren en dan gaan ze een test doen in de ochtend urine, waarschijnlijk krijg ik dan alsnog een echo om te zien als ik een cyste heb (weer) pfff...
    Zodra ik meer weet horen jullie het van mij.

    Oh ja deze week nieuwe kwaal erbij....

    Kan niet meer op mijn buik liggen want dan krijg ik ontzettende kramp in mijn onderbuik ( had ik de 1e zwangerschap ook nu ik terug denk en toen nog niet wist dat ik in verwachting was).
    groetjes stefanie

    Reageer
Reageer op: even een rare vraag misschien..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief