positieve testen, niets te zien echo, nu dikkebuik

  • #1

    Hallo,

    Er is iets vreemds aan de hand. Zo'n drie maand geleden heb ik sex gehad. Ik teste een maand na de sex. Positief en de dag daarna weer negatief. Ik dacht, nou er is niks aan de hand. Maar ik werd niet goed ongesteld. Alleen een beetje van die bruine korrelachtige droog (af en toe vloeibaar) spul. Nu 3 maand later, heb ik nog steeds geen rood bloedverlies gehad.

    Ik heb nog een test gedaan 3 weken terug. Positief.
    Toen ben ik gelijk naar de gynecoloog geweest voor een echo en inwendig onderzoek, maar er was niks te zien. Buitenbaarmoederlijk zou het ook neit zijn. daar weer een test gedaan, negatief. Ik zou met de echo toen zo'n 8 weken of 9 weken geweest moeten zijn (vanaf de sex gerekend).

    Ik kreeg een week na de echo nog wat bruine afscheiding op het moment dat ik eigenlijk weer ongesteld zou moeten worden, dus ik dacht: ik word ongesteld! niet dus, maar 1,5 week na die afscheiding had ik alweer bruine afscheiding!! soms gewoon pikzwart! (dit is weer een week geleden en heeeel af en toe bij het plassen komt er nog wat dun waterig lichtbruine afscheiding uit)

    Bovendien is mijn buik een stuk dikker geworden, vooral bij mijn navel en boven mijn schaambeen zit zo'n 'bobbel', zo'n rand. En ik heb af en toe zo'n verschikkelijke buikpijn! Zo erg, dat ik denk ..ik moet zo naar het ziekenhuis!

    wat is er met me aan de hand?!
    ik heb geen miskraam gehad, want ik ben verder nisk verloren...dus dat zou die positieve testen niet kunnen verklaren...
    soms zat bij de bruine afscheiding (op de momenten dat ik ongesteld zou moeten zijn) enorm taai slijm .. weet niet of dat iets geks is..

    Maar wat denken jullie wat het kan zijn?!

    Reageer
    #2

    Ga terug naar de huisarts en vraag verwijzing naar een andere specialist voor een second opiniun, dit is natuurlijk niet normaal en verreist aandacht.
    Is er een bloedonderzoek gedaan?
    misschien is een curretage nodig!
    zorg goed voor jezelf, jij voelt de pijn tenslotte.
    sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    De acute pijn en de onverklaarbare zwelling in de buik zijn een goede reden met spoed een arts te raadplegen voor lichamelijk en mogelijk aanvullend onderzoek.

    In de context van een mogelijk extrauteriene graviditeit dienen alle voorzorgsmaatregelen te worden genomen aangezien dit onbehandeld ersntige gevolgen kan hebben.

    Bel met uw huisarts, of ga met spoed naar een dokter.

    Reageer
    #4

    bedankt voor jullie reactie..

    nee, ik heb geen bloedonderzoek gehad. De dokter zei, je bent niet zwanger want er is niks te zien... en er zou ook geen buitenbaarmoedelijke zijn. dat is wat hij zei.

    maar mijn borsten doen zeer en mijn buik is nog steeds dik en ik kreeg net weer pijn. en ik ben zo gauw moe! niet gewoon moe maar echt zooo moe!

    is er een kans dat ik toch nog zwanger ben? dat kan toch niet! toch?! dan had er toch iets te zien moeten zijn op de echo of bij inwendig onderzoek?! het is toch onmogelijk dat ik wel ben!? :S

    Reageer
    #5

    Als er te vroeg een echo wordt gemaakt in je zwangerschap, kan het zijn dat er niets te zien is behalve verdikt slijmvlies van je baarmoeder.

    Ik zou teruggaan naar de arts en om een vervolgonderzoek vragen. Je voelt je niet prettig, bent uitgesproken moe, hebt vervelende kwaaltjes... al zou je niet zwanger zijn, dan wil je toch weten wat er wel aan de hand is?

    Reageer
    #6

    tot welke week kan te vroeg zijn dan.. want bij mij zou rond 8e of 9e week zijn geweest!

    Reageer
    #7

    Tsja, dan zou er wel wat te zien moeten zijn geweest. Hoewel ik ook dacht 7 of 8 weken zwanger te zijn, maar toen was er ook niet veel te zien (alleen een zwarte vlek). Die zwangerschap is helaas uitgelopen op een miskraam.

    Maar hoe dan ook, wat ik al eerder zei: Ik zou teruggaan naar de arts en om een vervolgonderzoek vragen. Je voelt je niet prettig, bent uitgesproken moe, hebt vervelende kwaaltjes... al zou je niet zwanger zijn, dan wil je toch weten wat er wel aan de hand is?

    Reageer
Reageer op: positieve testen, niets te zien echo, nu dikkebuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief